Javayı Öğrenmek İsteyen Arkadaşlar İçeri

VaLkRieS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kanalını takip etmek istiyorum ama hangi derslerin ilk yapıldığını anlıyamadım daha detaylı numaralandırma yapabilirmisin takip etmek isteyenler için ??? Emeğine teşekkürler bu arada.

HSYN89N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1-Java Temelleri
2-Java Gui
3-Java lwjgl oyun programlama
4-Java ile android programlama

VaLkRieS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-Java Temelleri
2-Java Gui
3-Java lwjgl oyun programlama
4-Java ile android programlama
Ben bunu değilde ilk olarak başladığınız java temellerinin içerisindeki yapmış olduğunuz videoların sıralanışını kastetmiştim :wink:

HSYN89N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tabi onuda hemen açıklayayım Java döngüler de şu anda konu bu akşam metodları yüklerim sonraki konular sırası belli değil ama class'lar ve objectler, java String işlemleri, Mouse sınıfı, Keyboard sınıfı, java nesneye yönelik programlama ,arrays ,List sınıfı ,hashmap sınıfı, interface,abstract metod ve sınıflar ,extend kavramı vb birçok konu java the complete reference-8th edition kitabından java temmelerine ait tüm konulara dersler olucak ayrıca her derse ait example videolarıda olacak karışık konulara gelinince.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca çok büyük eksiklik olan debug yapmayıda derslerim arasına koymayı düşünüyorum.

HSYN89N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[video=youtube;x391ISRXgEc]http://www.youtube.com/watch?v=x391ISRXgEc[/video] son ders.

rtekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam tam aradığım bir konu. sanırım. yani öyle umuyorum :blush: aradığım şey android telefonlarda uygulama nasıl yapılır ? doğru yerdemiyim ? kanalınızdaki videoları takip etmem yeterlimidir ? eğer doğru yerdeysem kanala abone oldum hemen izlemeye başlıcam :thumbup:

davy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Faydası olucaktır :D yeni başlayanlar için.

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok iyi takip ederim bunu, hiç bi bilgim yok ama android uygulama yazmak istiyorum :)