Japonya'dan Podolski için flaş açıklama

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Podolski’nin G.Saray’da kalmasına artık kesin gözüyle bakılsa da eski arkadaşından sürpriz bir açıklama geldi.

upload_2017-1-31_14-58-19.png


Galatasaraylı taraftarların durumunu merakla takip ettiği Lukas Podolski için Japonya'da forma giyen Tomoaki Makino'dan bir açıklama geldi. Köln'den eski takım arkadaşı olan Podolski'nin transferi hakkında konuşan Makino, Alman golcünün kendisine Japonya ile ilgili sorular sorduğunu açıkladı.

Japon basınına konuşan Tomoaki Makino, "Podolski ile Köln'de beraber oynadık. Onu burada görmeyi isterim. Köln'de oynarken, Japonya'ya karşı bir ilgisi olduğunu biliyordum. Bana geçenlerde bir mail attı ve Vissel Kobe şehrini sordu" dedi. Bu açıklama kafaları karıştırdı.

DURSUN ÖZBEK'TEN TALİMAT GELDİ

Lukas Podolski'yle ilgili transfer haberleri gelmeye devam etse de Galatasaray da oyuncuyla ilgili kararını verdi. Bu konuda futbol şubesiyle görüşen Başkan Dursun Özbek, "Podolski konusunun artık kapanmasını istiyorum. Taraftarımız Akhisar maçında Podolski'yi ne kadar çok sevdiklerini gösterdi. Podolski kalmalı" diye konuştu.

Kaynak : Japonya'dan Podolski için flaş açıklama
 

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Podolski'de flaş gelişme! "Görüşmeleri durdurun"

Ara transfer döneminin kapanmasıyla birlikte Galatasaray, Lukas Podolski'yle ilgili iddiaların da son bulması için harekete geçti.

Galatasaray, Podolski’yi bırakmayacak. Galatasaray yönetimi, Vissel Kobe’nin gündeminde yer alan oyuncunun menajerine, ‘transfer görüşmelerini durdur’mesajı gönderdi.

Yönetim adına Futbol Direktörü Cenk Ergün, Alman oyuncunun menajeriyle temas kurarak "Yönetim kurulu Lukas Podolski'nin takımda tutulması kararını aldı. Yapılan transfer görüşmelerinin durdurulmasını talep ediyoruz" şeklinde mesaj gönderildi.

Japonya'da transfer döneminin mart ayında kapanması nedeniyle riske girmek istemeyen Galatasaray, Podolski'nin böylece takımda kalmasını garanti altına almış oldu.

GALATASARAY'IN OYUNCUSUYUM

Çin ve Japon takımlarının gözdesi Lukas Podolski, transferiyle ilgili Polonya basınına konuştu. Medyada sürekli yeni haberler olduğunu belirten başarılı oyuncu, "Haberler hızlı yayılıyor ama şimdilik bir şey yok. Sürekli sizinle ilgili bir şeyler yazılıyor. İlerleyen zamanlarda ne olur bilemeyiz ama şu an Galatasaray'ın futbolcusuyum" ifadesini kullandı.

ATTIĞIM GOLLER İÇİN KUTLAMA YAPILMADI

Galatasaray'ın 24 Erzincan'ı 6-2 yendiği maçta 5 gol atan Lukas Podolski'ye bu karşılaşmayla ilgili duyguları da soruldu. Alman futbolcu o anları şu sözlerle anlattı: Futbolda bazen gününüzde olursunuz ve her şey istediğiniz gibi gider.

Daha önce Köln'de bir maçta 4 gol atmıştım. Keza Almanya Milli Takımın'nda da bir maçta 4 gol atmışlığım vardı. 5 gol ilk oldu ama bunun için bir kutlama yapılmadı..

Kaynak :Podolski'de flaş gelişme! "Görüşmeleri durdurun"
 
Üst