Japonların Kıyma Anlayışı (+18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buraktuna

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Videodaki hayvan canlıdır. %(

Sesi biraz açarsanız hayvanın sesini duyarsınız.

Uyarı: Eğer mideniz böyle şeyleri kaldırmıyorsa izlemeyin!

Yazıktır ya bari önce öldürün sonra atın o makinaya %(

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
öğğğğ yani o ne beee iğrenç
ama anlamadığım şey ya ben mi görmedim sanki kan falan yoktu.bide bunlar cidden kıyma olarak piyasaya mı sürülüyo

Buraktuna

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Kanın olmaması benide kuşkulandırdı. Ama fake bile olsa iğrenç birşey düşünmesi bile iğrenç.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
İzlemek ya da izlememek işte asıl cevaplamam gereken soru bu? İzlemessem ne kaybederim bana bunun bi cevabını verin :)

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bu nasıl bişey ya? >X< Dediğiniz gibi kan olmaması ilginç ;(

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
o sesler inekten gelmiyor arkadan ses vermişler ayrıca inek bile değil o boş bir şey ağzına bakın ineğin hiç açılmıyor bile gözlerde kıpırdamıyor,kısacası fake gibi geldi bana...

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Fake olduğu gayet belli.İnek olsa kafasını yandaki tahlara vurup çıkmaya çalışır.Ayrıca hiç hareketi yok.Kamera şakasıda olabilir :P

darkexorcist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Videonun başlangıcındaki açıklamada hayvanın ölü olduğu belirtilmiş zaten, muhtemelen ya daha önce kesilmiş bir inek, bu nedenle kan da yok.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yahu bu mantıksız adamlar daha derisini bile yüzmüyorlar kim yer onu yemiceklerse ne yapacaklar kan yok olsada ne olur sanki

darkwinter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İzleyen ve yorum yapanların ingilizcesi yok mu acaba? Video' nun başındaki yazıyı okumadan mı geçiyorsunuz?Hastalıktan ölmüş ineği küçük parçalara ayırıp yokediyorlar, bu kadar basit; artık daha sonra yakacaklar mı kirece bulayıp gömecekler mi; orası bilinmez ama yaş ortalaması yüksek bir milletin bizim gibi hastalıklı (Deli dana vakalarını hatırlarsınız.) et yiyeceklerini zannetmem. Kaldı ki orada bu eti satamazlar, onur meselesi :)

Bu arada eklemeyi unutmuşum Japonya' yı bilen bilir, küçücük ada; adamlar hava alanlarını bile denizin üzerine kuruyorlar, her hastalıktan ölen hayvanı gömmeye kalksalar yaşayacak yer bulamazlar; o yüzden parçalayıp yokediyorlar.. Merak edenlere duyrulur :)

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Nerden bulursunuz böyle iğrenç şeyleri anlamamki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...