Japonca Nasıl Öğrenilir?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Sadece japoncaya gönül vermiş bir bloguz.Amacı Türkiyeye japonca öğretebilmek.Bunu yaparkende anlaşılır günlük hayattan bir dil seçiyoruz.Ne çok resmiyiz ne de çok lakayt.En azından üstünüzde ne var diye sormuyoruz.Tek isteğimiz elinize kahvenizi, çayınızı alıp ,pijamanızı giyip hiç bir kursun size tanımayacağı rahatlıkta bir şeyler öğrenmenizi sağlamak .

Bunu karşılığında her hangi bir ücrette istemiyorlar online olarak dersleri takip edebilir japonca öğrenebilirsiniz .SDN ahalisinin ilgisini çekeceğini düşündüğüm için buraya tanıtımını yaptım.

Site Adresi: learnihongo

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim arkadaşım. Japonları hep sevmişimdir. Özellikle de bayanlarını :drool:
:D
Bir kaç kelime öğrenelim de lazım olur ileride.
:lol::lol:

__L__

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Keşke dersi verenler hakkında da bir kaç cümle yazsaydın. Kimdirler, necilerdir, japoncayı nerden öğrenmişler, ne kadar hakimler gibi..

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Keşke dersi verenler hakkında da bir kaç cümle yazsaydın. Kimdirler, necilerdir, japoncayı nerden öğrenmişler, ne kadar hakimler gibi..

Konuya ne kadar hakimler bilmiyorum ama bu güne kadar ingilizce ,almanca,fransızca öğreten siteler ile karşılaştım ilk defa japonca öğreten bir site gördüm paylaşayım dedim.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
japonlar'ı türkler'le tanıştırmak gibi bir düşünce varsa adamlardan epey nefret ediyorsun anlaşılan :)

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Çok lazımsa bizim bi arkadaş var anime izleye izleye japonca öğrendi çocuk gelir öğretir size :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=35568]neguvon[/MENTION] site adresinde hata var.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
hele bi ingilizce yi öğrenseydik :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Link vermek yasak falan diye bir kaç yorum silindi o yüzden sitenin alan adının içine gizledim.

Site adresinde hata yok mobil ve pc den açtım sorun yok başka bir tarayici deneyin isterseniz.

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hele bi ingilizce yi öğrenseydik :)

ben daha türkcheyi chözemedim yahuuuu (!)

Link sağlam sıkıntı yok. Ben başladım bile. Koniçiva :D

Fazla önemli olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bulunduğumuz ortam internet. Elbette doğru bilgiye ulaşmak hepimizin hakkı ama bugüne kadar öğrendiklerimizin ne kadarı doğru? Bulupta bunmamak lazım :)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ekledim sık kullanımlara site güzel olmuş ne kadar öğrensek kârdır