James Donkey 710 mu? 711 mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KTMR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KTMR

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Şuan kulaklığım Rampage ve kablosu artık kendi kendine dönmeye başladı. Sesler sürekli olarak kesiliyor. Bende yenisini almaya karar verdim. 229TL'ye en güzel kulaklıklar bunlar gibi geldi. Ayrıca incehesap'tan hiç alışveriş yapmadım. Sitede alışveriş tecrübesi olan iyi / kötü yanlarını söyleyebilir mi? Yanında fatura geliyor mu?

James Donkey 710
James Donkey 711

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Ben James Donkey 710 kullanıyorum, rahat ve 3D ses kalitesi güzel ancak müzikte vs. çok başarısız, müzik dinlemek için alıyorsanız önermem, benim kulaklıkla tek sorunum kulaklığın sesini fullediğimde bir dip ses gelmesi. Bu bütçede alınabilir.

KTMR

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Ben James Donkey 710 kullanıyorum, rahat ve 3D ses kalitesi güzel ancak müzikte vs. çok başarısız, müzik dinlemek için alıyorsanız önermem, benim kulaklıkla tek sorunum kulaklığın sesini fullediğimde bir dip ses gelmesi. Bu bütçede alınabilir.
Müzik için değil oyun için kullanacağım. Sesi doğru yerden vermesi yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

James Donkey kullananların çoğunun şikayetleri var. Gördüğüm kadar fazla iyi bir kulaklık değil. GamePower Medusa öneririm.

GamePower alacağımı hiç sanmıyorum. Çoğu yerde önerilmiyor. Sadece ünlü YouTube kanallarına sponsor olup şişirilmiş bir marka.