James Cameron'dan Avatar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Sıkça karşılaşılan film oyunları zincirine bir halka daha ekleniyor. James Cameron'un yazıp yönettiği Avatar da video oyunları arasında yer bulacak.

Son yıllarda Ubisoft'un yaptığı ataklar, firmayı epeyce popüler bir noktaya taşıdı. Şüphesiz ki bu durumun oluşmasında Ubisoft'un bilindik başlıkları seçmesi ve sıfırdan ürettiği ses getiren yapımların payı büyük. Deneyimli firmanın sıradaki oyunu, James Cameron'un yazıp yönettiği Avatar.

Avatar, James Cameron imzalı bir film oyunu.

Yıl sonunda raflarda yer bulması planlanan Avatar'ın oyunu da bir aksilik olmazsa aynı tarihlerde Xbox360 ve PlayStation 3 için marketlere dağıtılacak. Filmin yapımcı ekibiyle anlaşan yetkililer, oyunu profesyonellerle ortaklaşa geliştiriyor. Araç kullanımının da bulunacağı yapım, fantastik evreniyle dikkat çekiyor.

:: James Cameron'un filmlerini sever misiniz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ya avatar diyince bende avatar the last airbender sandım :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Avatar'ın çizgi filmini izlelmiştim 3.sezon sürüyordu 1. ve 2. sezon 20 , 3.sezon 21 bölümdü , bilmiyenler için söledim bunu . Baya güzel bir çizgi dizi her bölümü sıkılmadan izledim ve herkese izlemelerini tavsiye ediyorum böle anime türü çizgi dizileri çok seviyorum :) Filmide şüphesiz güzel olucaktır merakla bekliyorum ...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
konumuz avatar last airbender oldu artık :D
filminin pek iyi olacağını sanmıyorum genelde batırıyorlar bu durumlarda inşallah birşeye benzer :)

asterix*

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eğer filmi gelecekse, HİÇ kaçırmam ! Sanırım bu sefer Zuko, annesini arayacak. Çünkü son bölümünde Zuko babasına soruyordu.. :"Annem nerede ?!?" Bence bununla ilgili olacak. Annesi ölmemişti.. Ozai onuda sürgüne yollamıştı.. İnşallah heyecanlı olur.. =))

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
dragonball hiç fena olmamıştı. Bence Avatar'ı da kıvırabilirler. Güzel bir üçleme olur kanaatindeyim.