Jailbreak

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar iOS 9.3.3 ile jailbreak yaparken Apple ID istiyor.
8875acf0da790785837ffe3393a5f7ce.png

Apple ID ile giriş yapmalı mıyım?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
2.bir apple ıd oluşturacağım. Reddit de sebeplerini söylüyor kullanıcılar.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Jailrbreak yaptım. Bu arda apple id yi profil oluşturmak için istiyormuş sanırım.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Nasıl yaptın anlatırmısın ?

Tool u indirdim. Telefondan bir tek iPhone u bul u kapattım. Uçak moduna sokmadım. Programı yükler yüklemez jailbreak ekranı çıkıyor telefon bağlanınca. Yeşil butona bastım. Doğrulama isteyebilir. Sonra 2.oluşturduğum Apple ID ile giriş yaptım. Telefona profil geldi. Profilin adı mail adresim di. Profili güvenilir yaptım. Yüklediği uygulamyı açtım. Bildirimlere izin verdim. Yuvarlak butona bastım. Ekranı kapattım. Kendi kendine yeniden başlattı falan. Bir süre sonra bildiğim geldi çince. Gene kendini yeniden başlatır gibi bir şeyler yaptı. Cydia yüklendi. Bu arada bilgisayarda gülücük işareti çıkıp uygulama yüklendiği zaman usb kablosundan çektim.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Nasıl yaptın anlatırmısın ?

Tool u indirdim. Telefondan bir tek iPhone u bul u kapattım. Uçak moduna sokmadım. Programı yükler yüklemez jailbreak ekranı çıkıyor telefon bağlanınca. Yeşil butona bastım. Doğrulama isteyebilir. Sonra 2.oluşturduğum Apple ID ile giriş yaptım. Telefona profil geldi. Profilin adı mail adresim di. Profili güvenilir yaptım. Yüklediği uygulamayı açtım. Bildirimlere izin verdim. Yuvarlak butona bastım. Ekranı kapattım. Kendi kendine yeniden başlattı falan. Bir süre sonra bildiğim geldi çince. Gene kendini yeniden başlatır gibi bir şeyler yaptı. Cydia yüklendi. Bu arada bilgisayarda gülücük işareti çıkıp uygulama yüklendiği zaman usb kablosundan çektim.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
iOS 10 betadayım yüklesem mi yüklemesem mi. Gerçi iOS 10 finalde de ilk sürüme çıkarırlar.

byblt

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Tool u indirdim. Telefondan bir tek iPhone u bul u kapattım. Uçak moduna sokmadım. Programı yükler yüklemez jailbreak ekranı çıkıyor telefon bağlanınca. Yeşil butona bastım. Doğrulama isteyebilir. Sonra 2.oluşturduğum Apple ID ile giriş yaptım. Telefona profil geldi. Profilin adı mail adresim di. Profili güvenilir yaptım. Yüklediği uygulamayı açtım. Bildirimlere izin verdim. Yuvarlak butona bastım. Ekranı kapattım. Kendi kendine yeniden başlattı falan. Bir süre sonra bildiğim geldi çince. Gene kendini yeniden başlatır gibi bir şeyler yaptı. Cydia yüklendi. Bu arada bilgisayarda gülücük işareti çıkıp uygulama yüklendiği zaman usb kablosundan çektim.
tesekkurler

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bugün telefonu restore edip jaile geçiyorum. iPad için de aynı. Ama şöyle bir sıkımtı var ben ios 10'a geçerken yedek almamıştım. Şimdi yedek alsam daha düşük bir versiyona kurabiliyor muyum yedeği?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Yarın bir çılgınlık yapıp tabletime kuracağım. Memnun kalırsam telefonuma da kurarım.