Jailbreak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar Jailbreak yapmadan önce telefonu yedekleyeceğim diyelim , sonra ben jb kuracağım.Eğer memnun kalmazsam ? Yedeklerle beraber telefonu nasıl geri döndürürüm ( son çıkan sürüm ile ) ?

Çok karışık geldi bide bana ya kullanımı :/ Yapmak istiyorumda güvenemiyorumda.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Beğenmezsen son surume geri yükle dersin iTunes dan otomatik yapar 8.4fw

Kurarken son aşamada sorar zaten yeni iPhone mu yoksa yedeklerden mi kurayım der, yedeği seçersin. Kurar. Bu kadar.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Teşekkür ederim , [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] hocam bunu bir sana sormak lazım ; ben yükledikten sonra applenin saçma uygulamalarını silebilirmiyim ? Örneğin : Gazetelik - Kişiler vs.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Silemezsin, root dizininden dosyalarını uçurursun ama bu sefer de sistemin kararsizlasabilir

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Yok mu bir tweak ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Silemezsin fakat ana ekrandan gizleyebiliyorsun diye biliyorum. Hiç araştırmadım gerçi. Silme zaten cihaza zarardan başka bişi getirmez.

Ben sistem dosyalarımdan temalara girmiştim, ne varsa yoksa silmiştim. Telefonda tüm uygulamalar vardı ama temaları sildiğim için ne yazıları ne uygulamaları kısaca hiç bir şeyi göremiyordum. Belki o yerden uygulamanın temasını silersen ekranından gider. Ama yapma yani sakıncalı boşver.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Peki ben bir kaç gün düşüneyim , yapayım.Garantisine 1 sene kaldı nasıl olsa.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Peki ben bir kaç gün düşüneyim , yapayım.Garantisine 1 sene kaldı nasıl olsa.

Poof diye yama var ekrandan istediğin uygulama Kısayolunu gizleyebilirsin

Cihaz garantisinin bitmesine sanki 3 gün kalmış gibi yazmışsın :)

Eğer cihazın varsayılan uygulamalarını tamamen silmek marifet olsaydı bunun için yama çıkardı 8 senede.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Jail garantiyi zarara sokmaz ama cihaz garantide işlem görmez. Garantiye goturmeden önce restore edersen sıkıntı çıkmaz

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ne bileyim , pişman olurum gibime geldi.Çok sorum var.Sormaya çekiniyorum.Şimdi appstore falan bedava mı olacak herşey ?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ne bileyim , pişman olurum gibime geldi.Çok sorum var.Sormaya çekiniyorum.Şimdi appstore falan bedava mı olacak herşey ?
Evet bunun için ve diğer aklına gelebilecek çoğu şey için tweak mevcut

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tema yazı tipi lockscreen bir sürü tema var androidden daha iyi kişiselleştiriyorsun

Eğer çok sıkıntıda kalırsan beni ya da [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] i faceden ekle yardımcı olalım

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Facebook değilde steam eklesem ? Facebook kullanmayı bıraktım sadece steam takılıyorum

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Facebook değilde steam eklesem ? Facebook kullanmayı bıraktım sadece steam takılıyorum

Steam de olur ama fazla pc açmıyorum full mobildeyim

İstersen steam id vereyim mobilde de tartışırız

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Neden bu kadar korkuyorsun anlamış değilim? android desek, custom rom at o arada brick falan olabilir vs deseydik tamam eyvallah ama bir tık ile jb yapıyorsunuz bir tık ile kaldırıyorsunuz.

Garanti kapsamından da çıkmıyor, jbli şekilde servise yollayıp işlem yaptıran bir sürü tanıdığım sanaldan ve real'den arkadaşlarım var.

Jbsiz telefon ve ipad kullanılmaz dostum. Korkulacak ne var yani? en fazla ne olur? hiç bişi olmaz :D ya jb yaparsın yada jb işlemi bittiğinde jb olmaz, tekrardan yapman lazım. Alabileceğin en fazla hata bu yani :D

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Yapacağım ama doğru zamanı bir bekleyeyim.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar ben jailbreak yapma konusunda karalıyım , fakat telefon stabilitesini kaybedip karışacak diye korkuyorum.Bana şu tweak olayını anlatsanız ?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Arkadaşlar ben jailbreak yapma konusunda karalıyım , fakat telefon stabilitesini kaybedip karışacak diye korkuyorum.Bana şu tweak olayını anlatsanız ?

Şimdi jailbreaki yaptın. Ana menuye cydia diye birşey düşecek. Açıyorsun dosya sistemi hazırlanıyor der. Bekleyeceksin telefon kendini yeniden başlayacak. Yeniden başlayınca cydiaya giriyorsun. Tweak indirmek için repo adresi denen kaynaklar var. Ünlülerden birkaç tane var ama sen de 2-3 tane ekleyebilirsin. Mesele tema işleri için winterboard, alkaline, zeppelin, gibi tweakler lazım. Yazı tipi için bytafont 2, telefonda daha hızlı hareket etmek için belli tuşlara belli kısayol eklemek için şu an adını unuttum :D tweaklere ihtşyacın var. Bunun dışında barel ile ekranı kaydırınca efektler ekleyebiliyorsun daha bir milyon şey var. Mesele internete ünlü tweakler dersen çok popüler olanları bulabilirsin böyle işte.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ya ben karalıyımda çekiniyorum.2000TL'lik cihaz daha taksidi bitmedi.İnsan biraz eliyle itiyor.Bekaret bozmaktan farksız değil mi ?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ya ben karalıyımda çekiniyorum.2000TL'lik cihaz daha taksidi bitmedi.İnsan biraz eliyle itiyor.Bekaret bozmaktan farksız değil mi ?

Yav cihaza hiçbir zararı yok vallaha yapan memnun. Ayrıca vazgeçersen restore edersin tamam

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Tamam kardeşim jb falan yapmayın. Burada insanların zamanınıda çalmayın o halde. Size ios ekran görüntüsü konusunda 2 saat yardımcı olduk. Üzerine konu açtınız burada da yardımcı olduk. Hala yok korkuyorum yok beraket. Yapmayacaksanız yapmayın, bu naz nedir yani anlamış değilim? konu açmanızda ki amacınız sizi ikna etmemizi bekliyorsunuz başka bir amacı yok konunun zaten. Gerekli tüm bilgiyi ios ekran konusunda vermiştim zaten.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Jailbreak telefona zarar vermem ancak Yüklediğin tweeklere dikkat et yeter.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Hayır ne bu naz anlamadı ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...