Jailbreak yardım

batuhangk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arakadaşlar. Telefonuma jailbreak yapacağım heralde. Ama kafama takılan birkaç şey var. Öncelikle jailbreak ne gibi sorunlar çıkartabilir? Yaparsam garanti gidermi( aslında dağıtıcı firma garantili garanti pek önemli değil). Ne gibi yararları var. Yani paralı uygulamaları falan indirebilecekmiyim android gibi. 8.3 güncelledim hala yapabilir miyim? Bide bu whatsapp gibi basit ücretsiz uygulamalar var onlara bir erkisi olurmu? Kaldırınca bir yerde okumuştum bilgiler resimler vs. gidiyormuş heralde öyle birşey varmı? Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

alemko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
IOS 8.3 için şu an jailbreak aracı mevcut değil, fakat en kısa zamanda çıkacağı söyleniyor bugün çıkabilir gibi söylentilerde var. Jailbreak cihazın garantisini götürmez servise vb yere gönderirken sıfırlarsın tekrar düzelir, jb ile paralı uygulamaları uygulama içindeki paraları (bazı uygulamalar oyunlar hariç) ücretsiz alabilirsin tweaklar sayesinde, ücretsiz müzik albümleri indirebilirsin, tema. yazı fontu ve daha binlerce özellikli tweaklar kurabilirsin..