Jailbreak güvenli midir?

İbrahim Şimşek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
İyi akşamlar, iPhone 7 Plus kullanıyorum ve jailbreak yüklemek istiyorum. Yurtdışından alındığı için garantisi yok zaten. Tek düşüncem jailbreak güvenli midir? Kullanan varsa nereden indirebilirim bilgisayar olmadan?

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
İyi akşamlar, iPhone 7 Plus kullanıyorum ve jailbreak yüklemek istiyorum. Yurtdışından alındığı için garantisi yok zaten. Tek düşüncem jailbreak güvenli midir? Kullanan varsa nereden indirebilirim bilgisayar olmadan?
Bence jailbreak yapma şarj çok az gitmeye başlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama yapmak istersen Unc0ver'dan yapabilirsin.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Hayır, güvenli değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
Bilgilendirici Yazıdır Tamamını Okuyun Lütfen.

Merhaba Öncelikle Jailbreak İşlemi İzinsiz Bir Şekilde Cihazın Sistemine Müdahale Etmektir Böyle Bir Durumda Cihazınız Yani İphone Cihazınızın Sistemi Tabiri Caiz İse Aşınır Ve Aynı Android Gibi Fazladan Eklenebilen Özelliklere Ve Modlamalara Serbest Hale Gelir Eski İphone'lara Yüz Tanıma Kilidi Bile Ekleyebilirsiniz [emoji28] Güvenilirmi Konusuna Gelince Jailbreak'in Kendisi Güvenilirdir Fakat Cydia İçindeki Repolar Ve Farklı Tweakler Var Her Tweak Güvenilir Olmaya Bilir Ve Bu Tweakler Sistem İzni Aldigindan Güvenilir Olmayan Bir Yapımcı Veya Repo'dan Tweak Bulundurmanız Durumunda Çoğu Bilginiz Uçabilir Ve Pil Ömrünüzde Fazla Özelliklerden Ötürü Azalır Size Tavsiyem Cihazınıza Ek Özellikler Eklemeyecekseniz Jailbreak Yapmamanızdır Yaparsanız Güvenlik Amaçlı Aşağıdakileri Telefonunuzdan Tamamen Silin Veya Unutun Derim İyi Forumlar Dilerim [emoji108]

-Bankacılık Uygulamaları
-Mühtescen Ve Özel Fotoğraf Ve Videolar
-Çok Önemli Hesap Ve Şifreler
-Bitcoin Cüzdanları Ve Kripto Varlıklar

Ve Daha Fazlası...