Jailbreak Dpgk Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RzyN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RzyN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar bir yardıma ihityacım var iphoneumda chimera jailbreak kurdum ve tweak indirmeye başladım tweaklerimde sorun yoktu ama ben pubg mobile için anywhere indirmeye çalıştım sileo ile indirdikten sonra kurulma işlemi uzun sürdügünden sileodan çıktım ve şuanda sileoyu açınca dpgk yarıda kesildi diyor ve indirdigim tweakleri silmemi istiyor silemeye çalışsıncada silmiyor bende snapback indirmeye çalıştım jailbreaki silmek için ondada bu hata yı veriyor
8AEB7255-B4C5-41AD-8602-EF721DE21899.png

Jailbreaki nasıl silebilirim veya onarabilirim?

enginar gaming

Öğrenci
Reaksiyon puanı
149
Merhabalar bir yardıma ihityacım var iphoneumda chimera jailbreak kurdum ve tweak indirmeye başladım tweaklerimde sorun yoktu ama ben pubg mobile için anywhere indirmeye çalıştım sileo ile indirdikten sonra kurulma işlemi uzun sürdügünden sileodan çıktım ve şuanda sileoyu açınca dpgk yarıda kesildi diyor ve indirdigim tweakleri silmemi istiyor silemeye çalışsıncada silmiyor bende snapback indirmeye çalıştım jailbreaki silmek için ondada bu hata yı veriyorEkli dosyayı görüntüle 148668
Jailbreaki nasıl silebilirim veya onarabilirim?
Telefonu yeniden başlatabilir misin? Bilgisayarda böyle çözülüyor.

RzyN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu yeniden başlattım ve jailbreakı yeniden yükledim ama aynı hata ve artık appstoredan da bişey indiremiyorum

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Dpkg, Debian tabanlı dağıtımların paket yöneticisi, iOS sisteminde olduğunu bilmiyordum. Eğer Debian komutları çalışıyorsa önce sudo reboot sonra sudo dpkg --configure -a deneyebilirsiniz ama bu komutlar vb var ve işe yarar mı bilmiyorum. :D

RzyN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dpkg, Debian tabanlı dağıtımların paket yöneticisi, iOS sisteminde olduğunu bilmiyordum. Eğer Debian komutları çalışıyorsa önce sudo reboot sonra sudo dpkg --configure -a deneyebilirsiniz ama bu komutlar vb var ve işe yarar mı bilmiyorum. :D
Hocam bende şinux kulandım bir ara deb dosya türü nü kullanıyor kod yazma yerini bilsem halletmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ThorJ o bu işlerle uğraşıyordu belki yardımcı olabilir. Ama silmek isterseniz nasıl yapılacağını anlatayım.
Silsem yeterli olur