Jackson'ın Klibinde Yer Alın

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Michael Jackson fiziken ölmüş olsa da popüler kültür sayesinde hala bir şekilde varlığını sürdürüyor. İşte sanatçı için hazırlanan ilginç web sitesi.

Geçtiğimiz yaz aramızdan ayrılan popun merhum kralı fizikken olmasa da sevenlerinin anıları sayesinde yaşıyor. Giyim tarzı bile tekrar moda olan Jackson popüler kültürün neler yapabileceğinin en büyük kanıtı.
Daha önce Michael Jackson temalı Playstation 3'ün haberini sizlere vermiştik. Hatırlayacağınız gibi MJ ölmeden önce son konser şovunun hazırlıklarını yapıyordu.
mic21264147283.jpg
Dünyanın en büyük canlı şovu olarak tasarlanan bu konser ne yazık ki hiçbir zaman gerçekleşemedi. Yapılan tüm hazırlıkların boşa gitmesini istemeyen yapımcılar ve ailesi sanatçının aylarca yürüttüğü provaların bir film halegetirilmesine karar vermişti.
This is it için ilginç tanıtım
This is it adlı yapım DVD ve Blu-Ray olarak önümüzdeki hafta raflardaki yerini alacak. Filmin tanıtımı Michael Jackson'a daha uygun bir şekilde yapmak isteyen yapımcılar ilginç bir web sitesini de hazırlattı.
Hatırlayacağınız gibi şarkıcının Black & White adlı parçasının sonunda, ufak bir oyunla insanların yüzleri sürekli değişiyordu. Web sitesinin amacı ise bu klipteki şova dâhil olmanızı sağlamak.
Siteye bir resminizi yüklüyorsunuz ve ana sayfada dünya çapındaki MJ hayranlarının fotoğrafları eğlenceli bir animasyonla sürekli değişiyor. Jackson'ın anıt sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
:: Micheal Jackson'ı özlediniz mi? Bu siteye fotoğrafınızı koymayı düşünüyor musunuz?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Hayır özlemedim o siteye fotoğraflarımı koymayıda düşünmüyorum...

feerleas

Profesör
Reaksiyon puanı
15
sen ozleme yada koyma dostum... ılkokul 2 ye gıderken hersabah black or whıte klıbını ızler oyle gıderdım olmeden oncede ruyamda oldugunu gormustum ne dıyelım muslumansa mekanı cennet olsun ben ozledım ve koydumda resmımı

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
İster sevin ister sevmeyin, ister beğenin ister beğenmeyin, ister dinleyin ister dinlemeyin ama MJ mükemmel sahne kareografileri ve danslarıyla pop dünyasının iz bırakan önemli isimlerinden biri oldu. Fırsatınız varsa "This is It" belgeselini izlemenizi tavsiye ederim.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Hım koysammı..:D

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
koydum bile MJ seni seviyorum öldügüne de inanmıyorum

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ben pek dinlemezdim, bazı şarkıları harici fakat. Müzik ve dans dünyasında adam çığır açmış zamanında... Annenize babanıza hatta dedenize sorun, tanıdıklarına göre vardır bi bildikleri...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Koydum gitti..:)