J7 prime önerisi

Alınmalımı

• al bence

Kullanılan: 4 80.0%
  • alma normal j7 2016 al

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

caalord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar bir sorunum var çevremdeki birçok insan j7 aldı ve buna ablamda dahil ama ben bir farklılık yapıp j7 prime almak istiyorum ama çevremdekiler bana j7prime çok sorunlu bir telefon alma pişman olursun deyip duruyor kullananlar bir fikir verebilirmi acaba çok mutlu olurum
image-2d.jpg

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
selamlar bir sorunum var çevremdeki birçok insan j7 aldı ve buna ablamda dahil ama ben bir farklılık yapıp j7 prime almak istiyorum ama çevremdekiler bana j7prime çok sorunlu bir telefon alma pişman olursun deyip duruyor kullananlar bir fikir verebilirmi acaba çok mutlu olurumEkli dosyayı görüntüle 25446
Benim abim de 2016 j7 var ablam da ise j7 prime 2017 parmak izi okuyucusu farkı var sanırım prime ile düz j7 lerin ekranı daha çok net diyorlar ama ben bir fark görmedim daha doğrusu iki telefonu yan yana karşılaştırma fırsatım olmadı
. Kamera konusun da aşırı uzak bir nesneyi 6s ile ve j7 ile yaklaştırıp çektik İnan bana araların da dağlar kadar bir fark yoktu hatta normal de bile kamerasın da çok bir fark Yok hatt j7 daha iyi odaklama yapıp buke efektini daha çok erdiğini söyleye bilirim. Prime için ise parmak izi tahmin ettiğim den daha hızlı çalışıyor. Alacaksan öneririm ama 32 gb modeli varmış diye duydum onu al rahat edersin varsa eğer

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
J7 Prime'ın tek sıkıntısı ekranı. Tabi bu bana göre o da bozuk falan olduğu için değil sadece ben AMOLED'i daha çok seviyorum bu da kişisel bir tercih. Benim kardeşim de var. Cihazın pili başarılı ama hızlı şarj yok bunu da eklemeden geçmeyeyim. Performans konusunda bir sorunu yok gayet iyi çalışıyor. Her ay sonu güvenlik ve stabilite güncellemesi alıyor. Kamerada da orta düzey bir telefon. Mükemmel değil tabi fiyatıyla doğru orantılı bir kamera performansı var. Onun dışında 3GB RAM'i ve parmak izi okuyucuyla beraber J7 2016'yla ayrılıyor. J7 2016'da parmak izi okuyucu bulunmuyor RAM'de 2GB onda. Onun dışında oyun falan oynarsınız sorun çıkarmaz. Ayrıca arka kapağı çıkmıyor yani yekpare bir kasa yapısı var. Bununla beraber metal yapısı sağlamlık hissiyatını veriyor. Bizde kardeşime alırken ikisi arasında kaldık. J7 2016'nın ekranı arada bıraktı. Ama parmak izi okuyucu, metal yapı, 3GB RAM daha ağır bastı. J7 Prime aldık. Bu arada SamMobile'ın geçen Android O'yu alacak diye açıkladığı cihazlar arasında J7 Prime bulunuyor. Yani J7 Prime Android O'yu alacak. Benim tercihim J7 Prime olurdu ama karar sizin. Şimdiden hayırlı olsun.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Fiyatına göre gayet iyi bir telefon alın pişman olmazsınız bence :)

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
selamlar bir sorunum var çevremdeki birçok insan j7 aldı ve buna ablamda dahil ama ben bir farklılık yapıp j7 prime almak istiyorum ama çevremdekiler bana j7prime çok sorunlu bir telefon alma pişman olursun deyip duruyor kullananlar bir fikir verebilirmi acaba çok mutlu olurumEkli dosyayı görüntüle 25446
Almanı tavsiye ederim.Başarılı bir ürün.Çok fazla uğraşmayı sevmiyorsanız.Sizi memrun edecek bir cihazdır.