• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İzmir'de Buluşuyoruz!

Ben (reklam olduğu için sansür) model kameramı hacca gönderdim. O yüzden ben bile izleyemedim daha çektiklerimizi.

Yakında!

Troy'un dedikodusunu yapmıştık o kısımları kesiver abi :) ;D

İstanbul'da mı Eskişehir'de mi ne yapılacak. Hele yapsınlar, yoksa biz ikinciyi yaparsak kıskançlıklarından çatlarlar. ;D

Sheythun doğru diyorsun ;D Keserim ben oraları ahaha

Ne zaman bulustunuzzz... ana benım hiç bişiden haberım yok.. o resımdekılerr kımllerr...
kımler gıttı orayaaa... tamam daha sık gelmeme lazım bılıyom amaaa.. yanii şeyyy.. trrrooyyyy :'( :'( :'( :'( konusmalıyıızzzz.... :'(

IREM' Alıntı:
Ne zaman bulustunuzzz... ana benım hiç bişiden haberım yok.. o resımdekılerr kımllerr...
kımler gıttı orayaaa... tamam daha sık gelmeme lazım bılıyom amaaa.. yanii şeyyy.. trrrooyyyy :'( :'( :'( :'( konusmalıyıızzzz.... :'(

Konuşalım ve olaya son noktayı koyalım küçüğüm.

Troy'u çekiştirdiğimiz bölümler editle editle bitmiyor demiyorda bak neler söylüyo eheheheehhee :D

:) bizi neden ayırdınız

Down senin işindir biliyorum sırrını artık kork benden ;D ::)

Troy' Alıntı:
IREM' Alıntı:

Konuşalım ve olaya son noktayı koyalım küçüğüm.
Bu ne demek oluyor şimdi ;)

Resimi beğenmediniz mi? :(

Ayrıca bıırakın siz resimleri, tek ayrı olduğunuz yer orası olsun. :)

Hana neler olmuş burada. Herkes buluşmuş resim koymuş. Bizim yeni haberimiz oluyo ya. :-X

Ama resimlerden anladığım kadar iyi bir gün geçirmişsiniz. :) İstanbul buluşması ne zaman yapılır. Ben geldigimde yapın ha ona göre. ::)