İzmir Foça'da Askeri Eğitim Uçağı Düştü!

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
İzmir'in Foça ilçesi Mersinaki mevkisindeki düşüş ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. MSB arama sonucunda 2 pilotun da hayatta olduğunu duyurdu.

İzmir Foça'da askeri uçuş eğitimi yapılırken belirlenemeyen bir neden ile denize düştü. Foça açıklarında denizden 2 pilot bir şekilde kurtarıldı.

Edit: Fotoğraf temsilidir.

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Son düzenleme:

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Pilotların sağ çıkması bir mucize olmalı.

Reaksiyon puanı
8,191
Dünde olmuştu belkide birileri kasıtlı olarak yapıyordur.
Dünkü kaza ile bu başka uçaklar. Türk Yıldızlarına pilotluk brövesini çoktan takmış deneyimli pilotlar geçiyor , bu tarz KT-1T uçaklarına ise Harbiyeden mezun olmuş Teğmenler pilotluk eğitimi için öğretmen pilotlarıyla biniyor. Kasıtlı olacağını zannetmiyorum.

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
İzmir'in Foça ilçesi Mersinaki mevkisindeki düşüş ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. MSB arama sonucunda 2 pilotun da hayatta olduğunu duyurdu.

İzmir Foça'da askeri uçuş eğitimi yapılırken belirlenemeyen bir neden ile denize düştü. Foça açıklarında denizden 2 pilot bir şekilde kurtarıldı.

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Bir de uçak otoyolun yanında, otoyola düşseydi arabalar patlardı, kaos olabilirdi...

ProgramBoy

Asistan
Reaksiyon puanı
117
önceki kazada uçağın düştükten sonraki görüntüleri yoktu, konya ovasında yerde 2-3 ufak parça vardı. uçağın kendisini göremeyince şüphelenmiştim bu kazada da temsili resim görünce şüphem iyice arttı. bu kazalar gerçek olmayabilir. kaza oluyormuş gibi yapılıyor olabilir.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
önceki kazada uçağın düştükten sonraki görüntüleri yoktu, konya ovasında yerde 2-3 ufak parça vardı. uçağın kendisini göremeyince şüphelenmiştim bu kazada da temsili resim görünce şüphem iyice arttı. bu kazalar gerçek olmayabilir. kaza oluyormuş gibi yapılıyor olabilir.
Resim Temsili*

Reaksiyon puanı
8,191
olay yeri videosu gerekli. konyadaki kazada video vardı fakat uçak yoktu. burada video da yok. resim var o da temsili, bir bit yeniği sözkonusu.
Uçaklar araba , motor gibi ucuz şeyler değil milyon dolarlık şeyler. Çocukça komplo teorileriniz gerçek dışı yani. Hangi ülke bilerek askeri uçağını düşürsün?

ProgramBoy

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Daha resim gelmedi, boş bırakmamak için de böyle bir fotoğraf kullandım.
amerikada göle düşen köpeği kurtarırken videolar cekiliyor yayınlanıyor burada 2 askerimiz kurtartılıyor, ortada resim bile yok. burada hiç tuhaflık yok mu?

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
amerikada göle düşen köpeği kurtarırken videolar cekiliyor yayınlanıyor burada 2 askerimiz kurtartılıyor, ortada resim bile yok. burada hiç tuhaflık yok mu?
Arkadaş test uçuşu. Havada kim çekebilir resim veya video? Daha uçak düşeli 2 saat falan oluyor denizden bile çıkarmaları zor.

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
images (5).jpeg
resimler gelmeye başladı.

ProgramBoy

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Uçakta dünyanın en güvenli motorlarından biri olan PT6 motor var bu motor havadayken bozuluyor.

Reaksiyon puanı
8,191
Uçakta dünyanın en güvenli motorlarından biri olan PT6 motor var bu motor havadayken bozuluyor.
Kardeşim dinle, bu uçağı harbiyeden mezun Teğmenler uçuruyor. Kumanda ondayken geri dönüşü olmayan bir hata yapmış olabilir, hava şartlarından olabilir. Mekanik olduğunu nerden biliyorun? Soruşturulmadan ne olduğu anlaşılmaz. Çocukça komplo teorilerini bırak artık.

ProgramBoy

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Kardeşim dinle, bu uçağı harbiyeden mezun Teğmenler uçuruyor. Kumanda ondayken geri dönüşü olmayan bir hata yapmış olabilir, hava şartlarından olabilir. Mekanik olduğunu nerden biliyorun? Soruşturulmadan ne olduğu anlaşılmaz. Çocukça komplo teorilerini bırak artık.
Soruşturma sonuçlandı aga. Son dk haberinde motor arızası dedi. Hava şartlarıymış. Bana cocuk diyorsun ama buna cocuklar bile güler. Askeri jet uçağı düştü, hava şartlarından :D

Reaksiyon puanı
8,191
Soruşturma sonuçlandı aga. Son dk haberinde motor arızası dedi. Hava şartlarıymış. Bana cocuk diyorsun ama buna cocuklar bile güler. Askeri jet uçağı düştü, hava şartlarından :D
Soruşturma çat diye çıktı dimi? Karakutu hemen açıldı pilotlarımız hemen ifade verdi sanki. Ön soruşturmada o söylenmiştir. Sana çocuk demedim düşüncelerin çocukça diyorum. Ek olarak bu jet uçağı değil turboprop motorlu eğitim uçağı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca jet uçakları da hava şartlarından düşebilir. T-38,F16,F35 fark etmez düşebilir bunlar. Sanırım havacılık bilginiz aşırı zayıf ama her konuda fikriniz olmak zorunda.

ProgramBoy

Asistan
Reaksiyon puanı
117
bu jet uçağı değil turboprop motorlu eğitim uçağı.

jet uçakları hava şartlarından düşebilir. T-38,F16,F35 fark etmez düşebilir bunlar. havacılık bilginiz aşırı zayıf
Turboprop motor fakat içi jet önünde pervane var, tek farkı o.

jet uçakları hava şartlarından kolay kolay düşmez. sizin bilginiz de cok güçlü değil.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Edit: Fotoğraf temsilidir.

Şükürler olsun ikiside iyi.???????