• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İzle-Öğren; Live Messenger 8.5 Beta

Downsat

Profesör
Katılım
2 Mart 2006
Mesajlar
1,116
Reaksiyon puanı
65
Puanları
0
Microsoft tarafından sızan / sızdırılan mesajlaşma yazılımı Windows Live Messenger'ın en son sürümünü merak edenler bu videoyu izleyebilirler. Üstelik, Türkçeleştirdik de.


Windows Live Messenger'ın son sürümünün sızdırıldığını duyurmuştuk. Söz verdiğimiz gibi bir de video yaptık. Merak edilen Windows Live Messenger 8.5 Beta'nın nasıl kurulduğunu anlattık, neye benzediğini göstermeye çalıştık. Ayrıca Türkçe yamanın kurulumuna bu videoda yer verdik. Sizde Windows Live Messenger'ın son sürümünü merak ediyorsanız, uygulamaları yapamadıysanız ya da "Bu program daha beta. Ben kullanmam" diyorsanız videoyu izlemelisiniz.

Videoyu izleyin

Windows Live Messenger 8.5 Beta kurulumu ve daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın.

Videoyu indirin

:: Windows için
:: Linux için
:: Mac için

Hazırlayan: Volkan Taş
SDN - http://shiftdelete.net
 
Video için çok tşkler Downsat :)
 
Rica ederim. Windows Live Messenger 8.5 Beta ile Messenger Plus! Live kullanmınıda sıraya aldım. Sınavlarım biter bitmez, kısmet olursa onada bakacağım.
 
arkadaşlar ben msn live messenger dan hiç memnun değilim ama şifresini unuttuğum 10 yakın oturum var.ben bunu kurarsam bu oturumlar yani şifreler gidermi.msn yi yedekleyeblirmiyim smileyler şifreler oturum adresleri vs vs.....
şimdiden teşekkürler
 
[size=8pt]Bu sürümün beta sürüm olduğunu tekrar hatırlatalım. Bu sürümde karşılaşabileceğiniz hatalar olabilir. Sizi sıkıntıya sokabilir. Bu yüzden bu tür programları, eğer bilgisayarınızda Deep Freeze veya bu porgramla aynı işlevi yapan bir program kullanmıyorsanız, en yakın toplu internet erişim merkezlerine gidip orada bulunan bilgisayarları kullanarak denemenizi öneririm.

İnternet erişim merkezlerinde üyeliklerinizi her zaman güvenliğin en alt seviyede olduğunu düşünerek kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Böylelikle aklınızdaki soruları kendiniz cevaplandırabilecek ve herhangi bir hesabınızı kötü niyetli kişilerin eline geçirmemiş olacaksınız.

Yukarıda sorduğunuz "Üyelik hatırla kayıtları temizlenecek mi?" sorusuna cevabım hayır oluyor. Animasyonda da dikkatlice izlediyseniz, önceden beni bu bilgisayarda hatırla olarak kaydedilmiş bir adresle giriş yaptık. 8.5 Beta kurulduğu zaman bu bilgilerde herhangi bir değişiklik olmadığını farkettik. Sizin de bu konudan tamamen emin olmanız için demin bahsettiğim gibi bir internet erişim merkezinde (internet cafe vb. yerler) bir uygulama yaparak kullanabilirliğini test etmenizi öneririm.[/size]
 
Ben shiftdelete.net ten Windows Live Messenger 8.5'i indirdim.Sonuçta şöyle bir ekran çıkıyor.

capture1fi0.jpg
 
türkçe dil paketini indirdiğimde kırık link çıkıyo, ya da arşiv hatalı diyo
yardımcı olacak var mı??
 
Üst