Iyimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan micmya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

micmya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ekran Karti Iyimi Iyiyse 1 haftaya alcagım. www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gtx-titan-z-gddr5-12gb-768bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-kart.html

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Berbat bir ekran kartı. Babaannem minecraft oynarken kasıyor diye aldık kurulumu yaptık önceden 10 FPS alıyordu şimdi 20 yi zar zor buluyor yine kasıyor bunun üzerine vatan ile irtibata geçtik yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor dediler en güncel sürücüleri yükleyin düzelir dediler. Yükledik olmadı bari overclock yapalım performans artar dedik 1 saat boyunca 30 FPS de her şey mükemmel giderken birden görüntü gitti ve saçma sapan yazılar çıktı sonra pc kapandı bir baktık kasadan dumanlar geliyor açtık baktık ekran kartı yanmış vatana söyledik böyle böyle bir durum var diye garanti kapsamı dışında dediler bir şey yapamadılar. Bizde pc den kalanları sattık bir tane android telefon aldım babaanneme şimdi oradan oynuyor minecraftı hiçbir kasma yapmıyor gayet mutlu. Ama ekran kartından kesinlikle şikayetçiyim.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Minecraft hevesine herşey bu işte

Reaksiyon puanı
16,128
bizim komşu almış oc yapmak istemiş evi yandı şimdi sokakta kalıyorlar...

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Ekran kartini calistirirken mahallenin trafosunu patlattim. Elektrik faturasi 100.000tl geldi yurtdisina kactim almanya dan selamlar