• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İyi rar arşivi onarım programı lazım :)

Hello Kitty.

Rektör
Arkadaşlar bir delilik yapıp mac 10.6.3 indirip denemeye karar verdim :) İlk indirdiğim partlar son 4 part kala silinmişti :D sonra tekrar buldum baştan indirmeye başldım :) 13. part cilt bozuk hatası 66. part dosya bozuk hatası verdi :) 66.partı iki defa indirdim ikiside ayrı sitelerden yinede hata verdi :) arkadaşlar anlıyacağınız iyi bir arşiv onarım programı lazım çünkü winrarın kendi onarma yöntemi işe yaramadı :D

7zip'in kendi içerisinde dahili onarma algoritması mevcut
Fazladan bir işlem yapmana gerek yok
Eğer ki o da hata veriyorsa hiçbirşey kurtaramaz.
Hatalı parçaları yeniden indir
Bazen de şöyle birşey olur o da normaldir
13. partta hata var der
onu baştan indirirsin
bu sefer 11 der
onu da indirirsin 5 der 8 der kafasına göre der
O zaman internet hattında sorun vardır yada virüs vardır ya da tarayıcını değiştirmen gerekir

Ekleme: Mac denemeye değmez

olmadı real :) başka önerileriniz varsa hiç hayır demem arkadaşlar :) valla bu hata pis kodu bana :) bir 6gb daha çekemem bu işkenceyi :)

Ekleme : Linux denedim bunu da deniyecem
pis.png

Sağlam bir torrent atsam da hiç uğraşmadan öyle indirsen :)

RAR Repair Tools programını öneririm.Bir kere benide CRC32 hatası yüzünden deli etmişti.Bu program sapasağlam çıkartmıştı.Dene istersen.

Google amcaya sorarsan sana full sürümünü indirtir :)

sorun 13. parttaymış tekrar indirince düzeldi :D ve bu arada da 66.partta otomatikmen düzeldi :D 66.part 13.part yüzünden hata veriyormuş :D biraz saçma geliyo insana ama gerçek bu :D

Sen bana güven. Zamunda torrenti atacağız heralde :D Gönderiyim mi özelden Mac OS X Snow Leopard 10.6 Final torrentini ?

artık gerek kalmadı saol :D hem benim ardığım zaman 10.6.3 zamunda da yoktu :D ne ara koymuşlar :D bir tek arkadaşlardan 8gb flash bellek isteyip yüklemek kaldı :D