İyi klavyeli ve ekranlı 17 inç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aiberg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aiberg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=2]http://www.istanbulbilisim.com.tr/vpc-ej1afx-b-08-sony-vaio-notebook-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,29701.html[/h]tavsiye eder misiniz?

17 inç ve ekran kartsız bir model arıyorum.

geçen sene VPCEJ12FX almıştım i3-2310M 2.1'di. Gayet memnundum. Ama fiyatı 1.600TL idi.

linkteki i5-2410M 2.3 ve 8gb ama fiyat 2.200TL olmuş.

Bildiğim kadarıyla ekranda herhangi bir geliştirme de yok.

Bir taraftan Sony'nin kalitesinden çok memnunum, ama diğer taraftan eskiden bu kadar ucuz aldığım ürüne teknolojinin ilerlemesine rağmen bu kadar çok para vermeye tereddüt ediyorum. Ne dersiniz?

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
http://www.istanbulbilisim.com.tr/v...book-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,29701.html

tavsiye eder misiniz?

17 inç ve ekran kartsız bir model arıyorum.

geçen sene VPCEJ12FX almıştım i3-2310M 2.1'di. Gayet memnundum. Ama fiyatı 1.600TL idi.

linkteki i5-2410M 2.3 ve 8gb ama fiyat 2.200TL olmuş.

Bildiğim kadarıyla ekranda herhangi bir geliştirme de yok.

Bir taraftan Sony'nin kalitesinden çok memnunum, ama diğer taraftan eskiden bu kadar ucuz aldığım ürüne teknolojinin ilerlemesine rağmen bu kadar çok para vermeye tereddüt ediyorum. Ne dersiniz?

o kadar para verdiğin üründe orada kalıcak maalesef ekran kartı yok oyun oynayamazsın gerçi burda oyun oynama amacıda görmüyorum ama o kadar para veriyorsunuz ekran kartı olmaan bir laptop alıyorsunuz bana biraz garip geldi

Aiberg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartından kaçınmamın sebebi gereksiz enerji tüketimi, ısınması ve ağırlık yaratması. ama bu şekildeki alternatif modellerin sayısı çok azalmış galiba. belki de ekran kartlı model bakmak zorunda kalacağım.

Aiberg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolun arkadaşlar
kampanya fiyatına denk geldim
ucuza aldım