İyi insanlar da var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan heathrow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
biraz önce bir kadın aradı beni. babamın cep telefonundan aradı. şaşırdım kadın sesi duyunca, babamla konuşmayı bekliyordum. babam telefonunu hastanede unutmuş. kadın güvenlik görevlisi imiş. telefonu bulmuş. babama birkaç ay önce ikinci el iphone 6s almıştım, ekran kilidine şifre koymamıştım, rahat etsin diye. başkası olsa cebe atıp, yedek parça niyetine satabilirdi. allah razı olsun, iyi insanlar da var.

morofobik

Profesör
Reaksiyon puanı
6,911
biraz önce bir kadın aradı beni. babamın cep telefonundan aradı. şaşırdım kadın sesi duyunca, babamla konuşmayı bekliyordum. babam telefonunu hastanede unutmuş. kadın güvenlik görevlisi imiş. telefonu bulmuş. babama birkaç ay önce ikinci el iphone 6s almıştım, ekran kilidine şifre koymamıştım, rahat etsin diye. başkası olsa cebe atıp, yedek parça niyetine satabilirdi. allah razı olsun, iyi insanlar da var.
Evet var.

hadsizkek

Asistan
Reaksiyon puanı
98
Yıllar önce bir akrabam telefonunu unutmuştu. Bir kadın bizi aramıştı, Allah razı olsun, yakındık yanına gittik teslim etti bize.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,773
Ben üniversitedeyken iki kere telefon buldum. Birinde telefon pahalı bir model olduğundan yanımda tuttum sahibi telefonu aradı açtım ve bende olduğunu söyleyip verdim. İnsan bir teşekkür edip bir şey ısmarlar mal adam bunu bile yapmadı kuru bir sağol ile geçiştirdi. Diğer bulduğumu ise biraz daha ucuz telefon olduğundan öğrenci işlerine verdim. Yine üniversitenin son yılında umreye gitmiştim. Orada da otel ile Kabe arası otele ait ücretsiz servisler vardı. Serviste koltuk üzerinde telefon buldum. Bu sırada telefon bir iki kere çalınca mecbur meşgule verdim namazımı kıldım servise bindim ve oteldeki resepsiyoniste durumu anlatıp telefonu teslim ettim.