İyi Geceler SDN...

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar nedir bu topik mopik olayı dırek ıyıgecelr desek benıdıslarmısınız hem yakısmaz bıze topikmiş hıng kaldırın bakım bu başlıgı sınırlendırmeyın bakım...

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
herkese iyi geceler dün 4 te yattım bugün biraz erken yatıyım ağzım 2 metre açılıyo yazık bana hadi size iyi eğlenceler baş baş

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende hafiften uçuşa geçiyorum size iyi eglenceler arkadaşlar ...

iHSaN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi geceler, tatlı rüyalar herkese. Her nerede uyunuyor ve uyutuluyorsa. ^^

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Herkese iyi geceler ;) Bu saatte de yatılır mı demeyin yatmıyorum :D Biraz hava alsam fena olmayacak. Zzz Bu gece yine yada yarın tekrar forumda olurum. Hadi rahatça dolaşabilirsiniz. Forum sizindir. :P

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İyi Geceler Tatlı Rüyalar.Allah Rahatlık versin

images

Hz. Peygamber (a.s.v.) geceleyin yatmak üzere yatağına girdiği zaman, sağ elini sağ yanağının altına kordu. Ve şu duâyı okurdu:

"Bismikellâhümme ehyâ ve emûtü."

"Allah'ım! Senin isminle diriliyor, senin isminle ölüyorum."

YATARKEN DİĞER BİR DUÂ

Nebiyy-i Ekrem Efendimiz yatağına girince sağına yatar,sağ elinin içini sağ yanağına getirir, böylece Allah'a teslim olma duâsını okurdu. Bu duâ şöyleydi:

"Allahümme eslemtü nefsî ileyke. Ve veccehtü vechî ileyke. Ve fevvadtü emrî ileyke. Ve elce'tü zahrî ileyke, rağbeten ve rehbeten ileyke. Lâ melce'e, velâ mencee minke illâ ileyke. Âmentü bi-kitabikellezî enzelte, ve binebiyyikellezî erselte."

"Allah'ım, nefsimi sana teslim ettim, yüzümü sana çevirdim. İşimi sana havale ettim. Sırtımı sana hem korkarak, hem de ümid ederek dayadım. Zaten senden başka sığınacak, sende başka dayanacak melce' ve mence'de yoktur. Kurtarış ve himaye ancak sendendir, sana mahsustur. Allah'ım indirdiğin kitabına, gönderdiğin Peygamberine iman ettim. Bu hal ve iman ile uykuya yatıyorum."

images

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İyi geceler desem bu saatte olmaz; iyi uykular desem uyumayanlar var..
Neyse çıkış yaptım ben..

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Herkese iyi geceler.Ağabeyler.Herkesi öptüm.Allah rahatlık versin.Birisini düşünerek uyumak güzel.Hayal kurmakta :)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Efe Zoroğlu dedi ki:
Herkese iyi geceler.Ağabeyler.Herkesi öptüm.Allah rahatlık versin.Birisini düşünerek uyumak güzel.Hayal kurmakta :)

İyi uykular sevgi pıtırcığı, aşk böceği, şevkat kelebeği (:

Troy dedi ki:
sabah beşte kaldırın beni. iyi geceler herkese.

Troyy uyan saat 5 oldu :D :P

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Arkadaşlar ;

İyi geceler sizden ayrılmak, zor gerçekten'de kendinize iyi bakın, yarın akşam görüşürüz inş. :) ^^

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
warkortali dedi ki:
Arkadaşlar ;

İyi geceler sizden ayrılmak, zor gerçekten'de kendinize iyi bakın, yarın akşam görüşürüz inş. :) ^^
nereye gittin daha kola içecektik