• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İyi Geceler SDN...

İyi geceler Yarın x yerinde düzenlemeleri yapıp A yerindeki topllantıya gidip tekrar x e geçip düzenlemelerden sonra kalanları toparlayıp B ye gidip karnımı doyurup oradan da Eve gitmeyi düşünüyorum:)

Hade bakam.Ufaktan ben kaçar.SuperNatural'im başlıcak şimdi.Biraz domates ekmek Allah ne verdiyse hazırlanayım.Midem kazındı.Filme bakıp yemek yemenin tadına da doyum olmuyor vallahi :D

Herkese İyi Geceler...!!!

Bir geceye bu kadar attraksiyon yeter, İyi geceler cümleten.:)

hadi iyi geceler :D

[SDNTV3]http://video.l3.facebook.com/cfs-l3-ash1/27673/181/394939658604_10195.mp4[/SDNTV3]

iyi geceler yarın yine yorucu bir gün olacak sanırım napalım varsın olsun sınavlar hayat şartları tüm hızıyla devam edicek

Hade bakam.Ufaktan ben kaçar.SuperNatural'im başlıcak şimdi.Biraz domates ekmek Allah ne verdiyse hazırlanayım.Midem kazındı.Filme bakıp yemek yemenin tadına da doyum olmuyor vallahi :D

Herkese İyi Geceler...!!!

çok kötüsün sen yaa yapılırmı bu bi insan evladına
negüzel unutmuştum gece gece yemek yemeyi yine agzımdan sıvılar aktı:D:D:D
:wink:
de hade iyi geceler

ne gecesi hayat daha anca başlıyor :D
miğdem kazındı az sonra fırından ilk simitler çıkar yetişeyim :D
yatacak olanlarada iyi geceler dileklerimi iletirim :D

Hayırlı geceler demek isterdim ancak az sonra sabah ezanı okunacak; hayırlı sabahlar :)

İyi geceler herkese hoşça kalın pazartesiye kadar yokum:(

İyi geceler diyeceğim ama sadece bilgisayarı kapatacağım. :D

Finaller için çalışmaya başlamak lazım artık. :D Benim için dua edin arkadaşlar. :)

İyi geceler SDN. :)