honen dedi ki:Nereye daha kurban kesecektik![]()
ayyy yeter yaa şu espriden öğğkk geldiwarkortali dedi ki:Dur be daha kurban keseceyydikk![]()
+( nası yiosunuz onları yaa ben kokusuna bile dayanamıyorum ayyy midem bulandı :SJemand dedi ki:ohooo bu saate kurban mi kalir beakavurmalar migdede
![]()
hö?!warkortali dedi ki:Sus yalançııevinde pirina besliyormuşsun sen, onlar eti her ısırdıklarında büyük keyif alıyormuşsun öle duydum :#
Sen çok et yemişsinwarkortali dedi ki:Kızdın mı yoksa :L tamam bi daha sana espirik yapmam sende mutlu olursun küss küss >X<
mavinok.ta dedi ki:+( nası yiosunuz onları yaa ben kokusuna bile dayanamıyorum ayyy midem bulandı :SJemand dedi ki:ohooo bu saate kurban mi kalir beakavurmalar migdede
![]()
et yiyemem ben :S yiyenlere de hayretle bakıyorum bööle![]()
mavinok.ta dedi ki:Sen çok et yemişsinwarkortali dedi ki:Kızdın mı yoksa :L tamam bi daha sana espirik yapmam sende mutlu olursun küss küss >X<
Yannış anladın kızmadım
Laf aramızda şöyle 3-5 tane piranam olsa hiç fena olmazdı :#
Eyvallah...Nmss dedi ki:necibex güldürdün gece gece şimdi gidiosun yarın yine beklerizyatanlara iyi geceler iyi uykular allah rahatlık versin yarın calısanlara hayırlı işler..
heheheheemelden dedi ki:iyi geceler diyeli 1 saat olmuş![]()
emubaltaci dedi ki:iyi geceler tekrardan yatırmıyo ondan sonra bide alay ediyo emelden sen varya
yattım ben hadi