- Reaksiyon puanı
- 149
Olmaz ki ama
Şurda 2. bir ilişki girişimim de başarısızlıkla sonuçlanmış senin yazdığın yoruma bak 

Sen o gözlerle hala sap gibi geziyor musun?
İnanmam...
Sizin şehirdeki kızlar Down sendromuna mı yakalanmışlar?
HahahahaSen o gözlerle hala sap gibi geziyor musun?
İnanmam...
Sizin şehirdeki kızlar Down sendromuna mı yakalanmışlar?
Down sendromu sonradan yakalanılan bir hastalık değildir. Doğuştandır.
HahahahaGece gece sesli bir kahkaha attım
![]()
Evet büyük ihtimalle tanıştığım ve tanıdığım bütün kızlarda salgın bir şekilde var bu hastalıkYada bende mi bir sorun var :glare:
Yok hiç düşünmedimBence hepsi gerizekalı.
Gözlerini bağışlamayı düşündün mü hiç?
Yok hiç düşünmedimAma bir gün cinnet geçirip intihar etmeye hazırlanırsam, vasiyetime açık arttırılmayla gittigidiyor.com dan satışa sunulmasını istiyeceğim.
![]()
HahahaOnları RapidShare'e yükle, bana özel mesaj olarak gönder.
Allah bağışlasın mı denir, ne denir? Çok güzel gözlerin var. Bir de maşallah diyelim de nazar değmesin.
Hep mavi gözlü bir sevgilim olsun istemiştim. Sen nerelerdeydin yahu?![]()
Gece gece nasıl bir muhabbet geçti yahu öyleZaten başım bağlıydı hıh! :glare:
Gece gece nasıl bir muhabbet geçti yahu öyleBu arada gözleri satma fikri kafama yattı gibi :sleep:
Işık vurunca mavi :glare: Normalde yeşil :glare: Çok iddialı konuşma bir gazoza bakarHem beni ne doktorlar, ne mühendisler istedi de vermediler. :sleep: İki çift mavi gözle beni kandırabileceğini mi sandın? :sleep: Bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla. :sleep:
Işık vurunca mavi :glare: Normalde yeşil :glare: Çok iddialı konuşma bir gazoza bakar![]()
İyi muhabbet dönmüş burada da, neyse benim yatasım var forumdan kopabilirsem yatacam artık...![]()
Yatma yatma. Film çeviriyoruz bak. Gazozlar senden.![]()
Biri hap mı dedi :dirol: Tamam o iş :lol:İstediğiniz bi gazoz olsun.Ama bende uygun hap bulunmuyor, onuda siz ayarlayın. :devil::dirol:
Keyloger gazoz verdin diye kendine pay çıkartmazsın inşallah.. :glare:
Yönetmen mi? Hemen Rapidshare premium almam lazım :w00t:Ne olacak canım yönetmen olurum.:4:
Hadi iyi geceler.
Pisliğin biri kafa bırakmadı, kusuruma bakmayın.![]()
Ne oldu kim kızdırdı seni.
Neyse dur şimdi anlatma artık yatayım ya da sen anlat ben sabah gelince okurum.![]()