Başınız Sağol'sun.Ağabey.Allah sabır versin.TuningMert dedi ki:Ben şimdiden herkeze iyi geceler dileyeyim.bi 4 gün yokum gibi.2 adet cenazem çıktı 1 gece içindeherkeze şimdide iyi geceler ve günaydınlar
![]()
başın sagolsun tuningWolf-sdn dedi ki:Başınız Sağol'sun.Ağabey.Allah sabır versin.TuningMert dedi ki:Ben şimdiden herkeze iyi geceler dileyeyim.bi 4 gün yokum gibi.2 adet cenazem çıktı 1 gece içindeherkeze şimdide iyi geceler ve günaydınlar
![]()
![]()
Başın sağolsunRuNaL dedi ki:başın sagolsun tuningWolf-sdn dedi ki:Başınız Sağol'sun.Ağabey.Allah sabır versin.TuningMert dedi ki:Ben şimdiden herkeze iyi geceler dileyeyim.bi 4 gün yokum gibi.2 adet cenazem çıktı 1 gece içindeherkeze şimdide iyi geceler ve günaydınlar
![]()
![]()
Volkan Taş dedi ki:Başın sağolsunRuNaL dedi ki:başın sagolsun tuningWolf-sdn dedi ki:Başınız Sağol'sun.Ağabey.Allah sabır versin.TuningMert dedi ki:Ben şimdiden herkeze iyi geceler dileyeyim.bi 4 gün yokum gibi.2 adet cenazem çıktı 1 gece içindeherkeze şimdide iyi geceler ve günaydınlar
![]()
başın sağolsun kardeş, Allah rahmet eylesin![]()
![]()
kendısı öz be öz kardeşim olur msn sı bıle yok bendee.. uyanık oldugunuda SDN de göruyoooruumm..isot dedi ki:iyi geceler..bye bye.
IREM dedi ki:kendısı öz be öz kardeşim olur msn sı bıle yok bendee.. uyanık oldugunuda SDN de göruyoooruumm..isot dedi ki:iyi geceler..bye bye.
İYİ GECELER SDN...
Hayat yenı baslıyooooopatrick dedi ki:IREM dedi ki:kendısı öz be öz kardeşim olur msn sı bıle yok bendee.. uyanık oldugunuda SDN de göruyoooruumm..isot dedi ki:iyi geceler..bye bye.
İYİ GECELER SDN...
:} :} :} :}
hem ne gecesi artık yahu, birazdan gün ışıyacak![]()
+( (&
![]()