İyi bir internet

Ulassecgin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar ben eve internet almak istiyorum sizce en iyisi hangisi ve ev trlofonsiz olmalo

NitroNos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Altyapınızı kontrol edin ve fiber olduğuna emin olun komşularınız hangi interneti kullandığına bakın ve ona göre internet bağlatın vodafone ucuz ama çok sorunlu size tavsiyem araştırıp bağlatmanız acele ederseniz kafanızı vurursunuz.

Ulassecgin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Altyapınızı kontrol edin ve fiber olduğuna emin olun komşularınız hangi interneti kullandığına bakın ve ona göre internet bağlatın vodafone ucuz ama çok sorunlu size tavsiyem araştırıp bağlatmanız acele ederseniz kafanızı vurursunuz.
Vodofone nin sorunları nelerdir

NitroNos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodofone nin sorunları nelerdir

En kısa ve öz sorunu açıklayayım.
Vodafone başvurdum 5 gün sonra kurye getirdi imzaladım.
2 ay boyunca internetim bağlanmadı.
20 belkide 40 kere aramışımdır müşteri hizmetleri çok bilgisiz ve sorunları çözmüyor.
Şikayet kaydı bırakılıyor bir daha aradığımda böyle bir kayıt yada şikayet yok deniliyor.
Kapatmak istediğimde hemen kapatmıyorlar BTK 3-4 şikayet kaydı oluşturduğumda cevap vermeden sessizce kapattı imzasız.
Ttnet başvurduğumda hemen yarın hattımı açtılar işte fark ortada Türk telekom'a bağlı diğer iss'lerde aynı şekilde TTnet harici hepsinde sorun çıkarıyorlar denedim ve 2 ay boyunca yaşadığım mağduriyetimde cabası şimdi 2 tane fiber modem içeride yatıyor kullanamıyorum TTnet'tede sorunlar yaşadım!