- Reaksiyon puanı
- 12,109
Bence hangi dili bilirsen bil iyi bil yeterli. Adamlar gevrek kutusundan çıkan basit bir düdük ile hack yapıyor biz onlarca dil öğrenmeye sevdalanıyoruz.
Şuan lgs ye çalışıyorum o yüzden yazılıma pek vakit ayıramam ama yaz tatilindi mutlaka bir kodlama dili öğrenmek istiyorumYazılım öğreneceksen, faydalı şeyler için öğren. Hacker olup da ne yapacaksın?
Kodlama öğreneceksen C# öğren, ciddiyim. Yazılımcı olmaya karar verirsen çok faydasını görürsün.Şuan lgs ye çalışıyorum o yüzden yazılıma pek vakit ayıramam ama yaz tatilindi mutlaka bir kodlama dili öğrenmek istiyorum
Başımıza hacker olup 2. kere musallat exe yayma lütfen
C# ile neler yapılabilir ?Kodlama öğreneceksen C# öğren, ciddiyim. Yazılımcı olmaya karar verirsen çok faydasını görürsün.
Sorduğun hata. C# ile aklına, hayaline gelebilecek her şeyi yapabilirsin. Sadece basit oyunları değil, büyük çaplı oyunları bile C# ile yapabilirsin; çünkü Unity tarafından destekleniyor.C# ile neler yapılabilir ?
Basit oyunlar, Bilgisayar programları yapılabilirmi
Ben hiç C# bilmiyorum sadece biraz phyton biliyorumSorduğun hata. C# ile aklına, hayaline gelebilecek her şeyi yapabilirsin. Sadece basit oyunları değil, büyük çaplı oyunları bile C# ile yapabilirsin; çünkü Unity tarafından destekleniyor.
Önemli olan, sen ne kadar C# biliyorsun?
Birincisi, "phyton" diye bir programlama dili yok; lakin "Python" diye bir programlama dili var.Ben hiç C# bilmiyorum sadece biraz phyton biliyorum
Birincisi yazım hatasına çok takılmamanı beklerdim arada bir hızlı yazmaya çalışınca oluyor böyleBirincisi, "phyton" diye bir programlama dili yok; lakin "Python" diye bir programlama dili var.
İkincisi, "İyi Bir Hacker Hangi Kodlama Dillerini Bilmelidir?" diye konu açmışsın. Bu konu başlığına göre bir programlama dilini öğrenmek istediğin anlamı çıkar. Ben de bu yüzden sana C# dilini önerdim; çünkü C# çok popüler bir dil, haliyle C# ile ilgili çok fazla kaynak bulabilirsin.
biraz düşündüm ve C# da karar kıldımBirincisi, "phyton" diye bir programlama dili yok; lakin "Python" diye bir programlama dili var.
İkincisi, "İyi Bir Hacker Hangi Kodlama Dillerini Bilmelidir?" diye konu açmışsın. Bu konu başlığına göre bir programlama dilini öğrenmek istediğin anlamı çıkar. Ben de bu yüzden sana C# dilini önerdim; çünkü C# çok popüler bir dil, haliyle C# ile ilgili çok fazla kaynak bulabilirsin.
aradığım cevap buydu tşkYahu arkadaşlar şu konularda internetten okuduğunuz her şeyi, bu konuda bilgi sahibiymiş gibi yazmayın ne olursunuz. Biri demiş kali bilmen bilgisayara sızman için yeterli. Sadece kali linux'a hakim olarak nasıl sızabileceğinizi anlatır mısınız biz de bilelim. Yine bir diğer kişi XSS gibi temel terimleri bilmelisin demiş. XSS bir terim değil, saldırı yöntemidir ve web sitelerine Javascript gibi kod enjekte edilerek çalıştırılmasını sağlar. Diğer kişiler python bilmen yeterli veya bash bilmelisin demişler. Neye göre python, neye göre bash? Hangi sisteme sızacaksınız, sızacağınız sistemde ne tür bir açık var? Buna göre yeri gelir c, yeri gelir python kullanırsınız. Etik veya değil hacker olmak, programlama dili bilmek değildir. Network yapısı bilmek, internet protokollerini ve servislerini bilmek, tersine mühendislik yapabilmek, bilgisayar donanımları hakkında bilgi sahibi olmak ve bu bilgilerinizi programlama dilleri ile pekiştirmek demektir. Bu tip soruların cevaplarını bu şekilde forum sitelerinde bulamazsınız, çünkü bu sorunun bir cevabı yok. Cevapların birçoğu bilgi kirliliği niteliğinde.