AHMT06
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
bi hacker yokmu hangi dili kullandığını açıklasın
Ben baş ağrıttığımı sanmıştım.
niye hacker olmaya özeniyorsunuz ? sanırım lise çağındasınız boş işlerle uğraşmayın arkadaşlar büyük düşünün ve size para getirmeyecek şeylerle uğraşmayın bir site açıyorsun hackleniyor durduk yere bunlar boş şeyler bilişim sektöründe adınızı böyle şeylerle duyurmaya çalışırsanız sizi sadece liseliler ve kardeşleri takip eder. bana zaten o topluluk lazım diyosanız aynı kafada devam edin bill gates ,steve jobs bir hacker değildi unutmayın hackerlığa sardıklarınıda düşünmüyorum
Assembly diyenler,assembly dilide c++ gibi değilki kardeşim.Assembly kodu için değişik syntaxlar,değişik işlemci mimarileri var,arkadaşın yukarıda verdiği örnek hangi gruba dahil bilmiyorum.Bide hacker olup napcan diyen arkadaşlar sanırım bu işin ciddi bi mesele olduğunun farkında değiller.Arkadaşın ne kadar ciddi olduğunu,yaşını,amacını bilmiyorum ama stuxnet neymiş bi bakıverin
Bundan yıllaaaaar yıllar önce (toyluğuma verin ) böyle birine sen hangi dili kullanıyorsun diyebilme cesareti göstermiştim.
"Sana hangisi lazım?" dedi. Sustum.
çanakkaleli isporpit ingilizce bile bilmiyor. adam 8 yılda binlerce site hack lemiş
çok aydınlatmalık bir olay yok arkadaşlar. Olay programlama dilinden ziyade işletim sistemine hakimiyette. Programlama işin küçük kısmı. DDOS atacaksanız yazarsınız program ama bunun için dil çok büyük önemde değil. Zira DDOS da hacking değil
Demem o ki bu iş öyle forum köşelerindeki iki kıçı kırık uygulama ile olan işler değil. Disiplinli, ve sabırlı incelemelerin sonucu.
Bu varsayımının gerçek olması için tüm üyelerin Hacker olmadığını tek tek ispatlaman gerekir.
Kimse çıkıp da zaten ben Hackerım demez, kendini ifşa etmez meraklanma
Galiba forumdaki hackeri yakaladık arkadaşlar