KediBokii
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 197
realme 6 yerine note 9s aldım büyük ekran ve snapdragon işlemcisi yüzünden sizce hata mı yapmışım
Redmi note 9s kötü cihaz değil ama Xiaominin yazılımı insanlara güven vermiyor.Sonuç olarak cihazı almışsın.Hayırlı olsun.realme 6 yerine note 9s aldım büyük ekran ve snapdragon işlemcisi yüzünden sizce hata mı yapmışım
iade edebilirim ama snapdragon ve ekran ile 9s aldım onun dışında uzun ömürlü olması için de ve yazılım çok önemli değil en kötü 3 yıl bakıyorum realmeye mediatek var dedim ben bunu almam öyüzden ikilemeye düştümRedmi note 9s kötü cihaz değil ama Xiaominin yazılımı insanlara güven vermiyor.Sonuç olarak cihazı almışsın.Hayırlı olsun.
Çok büyük ekran pek iyi değildir ama sizin tercihinizrealme 6 yerine note 9s aldım büyük ekran ve snapdragon işlemcisi yüzünden sizce hata mı yapmışım
Şunu yapabilirdin.Bütçeyi 3600 e çıkartıp Realme 7 pro alabilirdin.Realme 7 pro da Snapdragon 720g var.iade edebilirim ama snapdragon ve ekran ile 9s aldım onun dışında uzun ömürlü olması için de ve yazılım çok önemli değil en kötü 3 yıl bakıyorum realmeye mediatek var dedim ben bunu almam öyüzden ikilemeye düştüm
ailemin imkanlarını zorlamıyım artık yaŞunu yapabilirdin.Bütçeyi 3600 e çıkartıp Realme 7 pro alabilirdin.Realme 7 pro da Snapdragon 720g var.
Önceliğim oyun demiştin bu yüzden Realme 6 alman daha iyi olurdu ekran ve şarj gibi konularda da Realme 6 daha iyi o kadar konu açtın her sorduğunda da herkes Realme 6 dedi neden RN 9S aldın?realme 6 yerine note 9s aldım büyük ekran ve snapdragon işlemcisi yüzünden sizce hata mı yapmışım
tamam evet performans da 1 2 yıl sonra o performans kötüleşicek mediatek saolsun geleceğe yatırımda lazımÖnceliğim oyun demiştin bu yüzden Realme 6 alman daha iyi olurdu ekran ve şarj gibi konularda da Realme 6 daha iyi o kadar konu açtın her sorduğunda da herkes Realme 6 dedi neden RN 9S aldın?
Hayırlı olsun. ?tamam evet performans da 1 2 yıl sonra o performans kötüleşicek mediatek saolsun geleceğe yatırımda lazım
Hayırlı olsunrealme 6 yerine note 9s aldım büyük ekran ve snapdragon işlemcisi yüzünden sizce hata mı yapmışım
sen beni tanımaşzınn kanka merte alpottere ereniste sor almadan önce 2312 konu açtımBu tarz konuları almadan önce açacaksın
Bu saatten sonra almışın artık yok çok kötü kazıklanmışın salak salak iş yapmışsın demiyecek heralde kimse sanaAlmışın artık hayırlısı olsun güle güle kullan.