Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar bugün iphone u pc ye taktığımda oto olarak açılan itunes açılmadı ve kendim açtığımda kendi telefonumu tanımadı ne yapabilirim suan silip bir daha yüklicm
arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum dediğinizi yaptım açıken taktım sildim yükledim yine olmadı
telefonumu bağladığımda ''itunes geçersiz bir yanıt aldığından ... adlı telefonu bağlayamadı'' gibi bir hata veriyor sebebi nedir acaba bununn?
arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum dediğinizi yaptım açıken taktım sildim yükledim yine olmadı
telefonumu bağladığımda ''itunes geçersiz bir yanıt aldığından ... adlı telefonu bağlayamadı'' gibi bir hata veriyor sebebi nedir acaba bununn?
Jailbreak yaptıysanız yüklediğiniz tweaklerden kaynaklı olabilir. Telefonun sürümüne uyumlu olmayan tweakler bazen böyle hatalara sebep olabiliyor. Jailbreak yoksa ayarlardan Tüm Ayarları Sıfırlayı seçin. Sonra tekrar bağlayın.