İtunes

bawyera99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhabalar bugün iphone u pc ye taktığımda oto olarak açılan itunes açılmadı ve kendim açtığımda kendi telefonumu tanımadı ne yapabilirim suan silip bir daha yüklicm

please help me

Merty24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
itunes açıkken telefonu takmayı dene telefon takılıyken itunes ı açarsan pc teli görmez

fehsam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum dediğinizi yaptım açıken taktım sildim yükledim yine olmadı
telefonumu bağladığımda ''itunes geçersiz bir yanıt aldığından ... adlı telefonu bağlayamadı'' gibi bir hata veriyor sebebi nedir acaba bununn?

arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum dediğinizi yaptım açıken taktım sildim yükledim yine olmadı
telefonumu bağladığımda ''itunes geçersiz bir yanıt aldığından ... adlı telefonu bağlayamadı'' gibi bir hata veriyor sebebi nedir acaba bununn?

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Jailbreak yaptıysanız yüklediğiniz tweaklerden kaynaklı olabilir. Telefonun sürümüne uyumlu olmayan tweakler bazen böyle hatalara sebep olabiliyor. Jailbreak yoksa ayarlardan Tüm Ayarları Sıfırlayı seçin. Sonra tekrar bağlayın.

fehsam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Jailbreak yapmadım. ama şöyle bir durum söz konusu iş yerimdeki bilgisayarımda herhangi bir sorun yokken evde pc de böyle bir sıkıntı oluyor

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Don't freak out! Easy to fix.

Connect your phone to computer, and close your iPhone.
Then press home and power on/off buton same time and wait a couple seconds.

Probably it'll show your phone in DFU mod.

Now unplug your cable, close your iPhone and open it normaly.

Now it must see your phone.

Get it?

Have a nice day mate!!

"please help me" ne elimden geldiğince yanıt verdim.
Türkçe'nin suyu çıktı zaten! pls hlp me si kaldı miletin bir eksik olan!

Reaksiyon puanı
189
iTunes kapalıyken kütüphanesini başka bir klasöre taşıyın ya da yeniden adlandırın, ardından da iTunes'i açıp tekrar deneyin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
i tunes ın kütaphanesinin url sini verir misin sana zahmet. tama olarak hangi klasör emin olmak istiyorum

Reaksiyon puanı
189
Sistemdeki Müzikler klasörü içerisinde iTunes diye klasör var, orası. (en azından mac için böyle windows'da da büyük ihtimal aynıdır)