iTunes Telefonumu Görmüyor

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone 4S'im var. Telefonuma müzik atmak için iTunes'i kullanıyorum. Fakat arada sorunlar çıkıyodu bu yüzden iTunes'i kaldırıp tekrar yükledim. Ondan sonra telefonu görmemeye başladı. 2-3 defa sildim geri yükledim fakat yine olmadı. Şuan da görmüyor. Bir de bilgisayarı 1 hafta öncesine kadar Windows 8.1'e yükselttim. Ondan sonra bu sorun oluştu ve sildim. Ondan önce de müziklerde sorun çıkıyodu ama bu biraz farklı oldu, eşleşmeden vazgeçme falan oldu. iTunes'dan başka Age of Empires II ve NETCAD'de de sorun oluştu (Windows 8.1'e yükselttikten sonra)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar size şöyle bahsedeyım, Windows 8.1 de İtunnes'te problem var şuan bende yaşadım aynı hatayı geri Windows 8 e dönüş yaptım, İtools u dene,

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows geri yüklemeden güncelleme yaptığım tarihe dönsem sorun düzelir mi?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kardeşim bende 8.1 e geçmiştim itunnes filan hata veriyordu İphone ile senkron yapmaya yarayan tüm programlar hata verıyordu, sonrasında 8 e geri dönüş yaptım ama itunnes bazen senkronıze yaparken donuyor ve baglantıyı kopartıyor, itunnes kaynaklı bir sorun olabılır, güncellemeyi bekleyeceğiz :)ama yinede senkron yapılıyor ama kopuk kopuk,

edemhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun sanırım win8.1 için idevice driverlerinın çıkmamış olmasında arkadaşlar...

11kasım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iTunes tanımama sorunu bende de vardı ama çözdüm belki işinize yarar. Kısaca anlatayım :D
iTools > Sol taraftaki Menüden File System oraya tıkladığınızda tekrar biir menü açılıyor ordan da tekrar FileSystem diyorsunuz, alt alta klasörler çıkıcak ordan en altta iTunes_Control >> iTunes >> bu dosya içinden iTunesCDB'yi sildiğinizde sorun kalkıyor, yani bende böyle kalktı. Umarım sizde de kalkar :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
başka bir forumdan alıntıdır işe yarıyor:
Orjinalden alıntı: abstruseozgur

arkadaşlar 5 saatlik uğraştan sonra sonunda hallettim. yapmadığım şey kalmadı en sonunda bi sitede "usbaapl" dosyasıyla ilgili bir işlemi denedim ondan da sonuç alamadım. rastlantı sonucu tam bıkmışken itunes in içindeki dosyaları gezerken
"C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers" klasörünün içindeki driver dosyalarına rastladım. eğer benimle aynı sorunu yaşıyorsanız yani iphonunuz u windows fotoğraf makinası şeklinde vs.. görüyorsa yapmanız gereken önce yukarda verdiğim dizin adresini kopyalayın. ardıkdan bilgisayarıma sağ tuş özellikler , donanım ve arkasından aygıt yöneticisine giriyioyoruz. burada görüntü aygılarında olan apple iphone umuzu görüyoruz ve sağ tuş tıklayıp özelliklerine giriyoruz. sürücü sekmesinden "sürücüyü güncelleştir" i seçiyoruz .çıkan seçeneklerden "evet yanlızca bu kez " i seçip ileri ye basıyoruz. Çıkan pencerede "listeden yada belirli bir konumdan yükle" yi seçiyoruz ve ileri ye basıyoruz. ardından çıkan sayfada " bu konumlarda en iyis sürücüyü ara" yı seçip sadece "arama şu konumuda içersin" i işaretliyoruz ve aşşağıdaki boşluğa yukarda verdiğim
"C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers" (sizde farklı olabilir eğer farklıysa bilgisayarınızda "usbaapl" yi aratın)
klasör adresini girip ileri ye basıyoruz. bundan sonra iphone umuz artık kamera olarak değil usb aygıtı olarak gözükmelidir ve işlem tamamlanmıştır.
bu kadar uğraşıp delirip çözümün bu kadar kolay olmasıda ayrı bi sinir krizine yol açıyor. az kaslın formatlıyordum pc yi :D

Saygılar

çözüm işe yaradı teşekkürler. fakat bende şimdi tam tersi oldu, şimdi de itunes görüyo fakat Kamera ve tarayıcı sihirbazı olarak görmüyor, bunun çözümü var mı?

cevap : evet, bir foto çekince halloldu. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çözümü bulan değerli arkadaşım çok teşekkür ederim. Bende de aynı sorun vardı. Yazdıklarını uyguladım. Çözüldü. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu forumdan alıntı yapanda , yazandanda allah razı olsun az önce parçalıyordum pcyi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
allah bin kere razı olsun şu alıntı yazıyı yazandan da paylaşandan da

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de iphone 4S le aynı sorunu yaşıyorum. Yalnız benimki aygıt yöneticisinde taşınabilir aygıtlar altındaydı.Sürücüyü güncelleyip bu dizini girdiğimde ise windows aygıtımın güncel olduğunu belirledi-dijital kamera- :huh: sorun düzelmedi yani, fikri olan?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
başka bir forumdan alıntıdır işe yarıyor:
Orjinalden alıntı: abstruseozgur

arkadaşlar 5 saatlik uğraştan sonra sonunda hallettim. yapmadığım şey kalmadı en sonunda bi sitede "usbaapl" dosyasıyla ilgili bir işlemi denedim ondan da sonuç alamadım. rastlantı sonucu tam bıkmışken itunes in içindeki dosyaları gezerken
"C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers" klasörünün içindeki driver dosyalarına rastladım. eğer benimle aynı sorunu yaşıyorsanız yani iphonunuz u windows fotoğraf makinası şeklinde vs.. görüyorsa yapmanız gereken önce yukarda verdiğim dizin adresini kopyalayın. ardıkdan bilgisayarıma sağ tuş özellikler , donanım ve arkasından aygıt yöneticisine giriyioyoruz. burada görüntü aygılarında olan apple iphone umuzu görüyoruz ve sağ tuş tıklayıp özelliklerine giriyoruz. sürücü sekmesinden "sürücüyü güncelleştir" i seçiyoruz .çıkan seçeneklerden "evet yanlızca bu kez " i seçip ileri ye basıyoruz. Çıkan pencerede "listeden yada belirli bir konumdan yükle" yi seçiyoruz ve ileri ye basıyoruz. ardından çıkan sayfada " bu konumlarda en iyis sürücüyü ara" yı seçip sadece "arama şu konumuda içersin" i işaretliyoruz ve aşşağıdaki boşluğa yukarda verdiğim
"C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers" (sizde farklı olabilir eğer farklıysa bilgisayarınızda "usbaapl" yi aratın)
klasör adresini girip ileri ye basıyoruz. bundan sonra iphone umuz artık kamera olarak değil usb aygıtı olarak gözükmelidir ve işlem tamamlanmıştır.
bu kadar uğraşıp delirip çözümün bu kadar kolay olmasıda ayrı bi sinir krizine yol açıyor. az kaslın formatlıyordum pc yi :D

Saygılar

çözüm işe yaradı teşekkürler. fakat bende şimdi tam tersi oldu, şimdi de itunes görüyo fakat Kamera ve tarayıcı sihirbazı olarak görmüyor, bunun çözümü var mı?

cevap : evet, bir foto çekince halloldu. :D

dedin ama bende işe yaramadı USB olarak gözüküyor ama hala itunes göremiyor (itools la da denedim) :( :( :(

M

millerhasan

SDN Okuru
teşekkürler Aygıt yöneticisinden yeniden tanıtma işlemi işe yaradı