iTunes 8 Yükleme Problemi

qeremceser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk önce herkese merhabalar.Bugün yeni çıkmış olan iPhone 3GS almış bulunmaktayım. Bildiğimiz gibi iPhone'u kullanılabilir hale getirmem için en son sürüm iTunes u yüklemek zorundayım. Evet, en az 10 kere denedim ama her yüklemenin tam sonunda bana aynı hatayı verdi. Sebebini anlamıyorum. Çıldıracak gibiyim. Vista kullanıyorum ama resmi sitede zaten hem XP hem de Vista için kullanılabilir olduğu yazıyordu. Cevaplarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim. :helpsmilie:

Reaksiyon puanı
189
bir de hatanın ne olduğuyla ilgili bizi bilgilendirseydin de yardımcı olabilseydik...

qeremceser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam özür dilerim unuttum resmi koymayi;
yenibitelemresmigxt.jpg

Reaksiyon puanı
189
nedense .net framework hatası gibi geldi ama emin değilim araştırayım bir. olumlu birşey bulursam dönüş yaparım...

edit: visual c++ runtime dosyalarının en son versiyonunu yüklemeyi bir dene istersen. hata kodu onu gösteriyor gibi...

qeremceser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardımın için teşekkürler ama "visual c++ runtime" dosyalarımın en son versiyonunu nereden yükleyebilirim?

qeremceser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Microsoft un sitesindeki tüm visual ile ilgili programları denedim ayrıca framework 3.5 i de denedim ama sonuc aynı.