iTunes 8.0, iPhone Software 2.1, 4G iPod Nano bombaları

Hakkı Alkan

Rektör
Admin
Katılım
2 Haziran 2005
Mesajlar
13,887
Reaksiyon puanı
2,155
Puanları
113
bomba_3_80.jpg


iPod, iTunes veya iPhone hastalarından biriyseniz, Salı günü sizin için önemli bir gün. Önemli yeniliklerin ve haberlerin ne olduğunu açıklıyoruz.


Bir şekilde Apple tutkunu olabilirsiniz. Ya da Apple'ın bu ürünlerine neden hasta olunduğunu hayretle izleyen biri de olabilirsiniz. Ne olursanız olun, Salı günü epey eğlenceli geçeceğe benziyor. Apple, en yeni bombalarını patlatmaya hazırlanıyor. Telefon ve müzikçalar ürünleri için önemli gelişmeler, Amerika'daki organizasyonda tüm dünyaya açıklanacak. İşte o bombalar...

applelogo.jpg


iTunes 8.0

itunes.jpg


iPod sahiplerinin ve internetten yasal olarak şarkı satın almak isteyenlerin en çok kullandığı yazılımlardan biri olan iTunes'un en yeni sürümü, bu organizasyonda duyurulacak. Yeni iTunes, daha da zeki olacak.

Şarkı listeleri yapılırken, size en uygun listeler oluşturulacak ve müzik alışkanlıklarınız, bu listelerin hazırlanmasında çok daha büyük rol alacak. Bunun yanı sıra iTunes 8 üzerinden HD film indirme olanağı da gelecek.

iPhone 2.1

iphone3g.jpg


iPhone'u daha da yetenekli hale getiren yazılımlar, güncellenmeye devam ediyor. Diğer telefonlarla kıyaslandığı zaman çok aptal kalan ancak yarattığı moda nedeniyle bu eksklikleri görmezden gelinen telefonları kurtararak zamanla daha az komik yapan Firmware'lerden en yenisi olan iPhone 2.1 de Salı günü duyurulacak.

Bu güncelleme ile beraber, 3. parti yazılımlarla beraber iPhone'lar, çok daha başarılı çalışacaklar.

4. Nesil iPod'lar

4gipodnano.jpg


Özellikle de iPod Nano hayranlarını sevindirecek olan bu haber, yeni nesil iPod'ların neye benzediğini gözler önüne serecek. Daha incelmiş olan 4. Nesil iPod Nano'ların bazı sızıdırılmış görüntüleri piyasada dolaşmaya başladı bile. Teknik bilgiler ve yenilikler konusunda ise henüz tam bir açıklama yok. O gün, Salı günü olacak.

:: Apple aşığı mısınız? Bu başlıkta tedavi edelim.

Bilgi için: Apple Türkiye
Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net
 

balcis

Doçent
Katılım
19 Eylül 2006
Mesajlar
514
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
önceki nano'nun görünüşü daha iyiydi, bu bayağı orantısız geldi bana ama resmi duyuruyu beklemek lazım.
 

MoNsTeRaZoR

Doçent
Katılım
20 Mayıs 2007
Mesajlar
551
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
Şimdi yarın İtunes 8 duyurulacak derken indirmeyede sunulacak mı?
 

Soci

Asistan
Katılım
30 Ağustos 2008
Mesajlar
209
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
hocam telefon çıktıda çıkmasına garanti yok,servis yok ve türkçe menü yok sizin anlayacagınız bize göre hiç birşey yokd:d::D
 

orc_lord

Öğrenci
Katılım
21 Ağustos 2005
Mesajlar
89
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
apple aşığı olmamak mümkün değil :)
 
Üst