İtopya'dan aldığım ürünü nasıl iade ederim

Píløt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
UPS KARGO YAKINIMDA YOK ALDIĞIM URUN ISE ASUS VG24VQ BUNU TAAA SUBEYE KADAR GOTUREMEM Kİ BAYA DA UZAK
upsyi eve çağırabılıyormuşuz amaa ne yazmam gerekiyor alıcı odemelı 3. fırma odemelı gonderıcı odemelı vs. ne seçıceğımı falan da bılmıyorum takdir ederseniz ki itopyanın muşteri hizmetleri de cok yavaş 30 dakika da 10 kişilik ileri gidebildim bakalım ne zaman baglancagım neyse onların cevap vermesı cok uzun surecegı ıcın boyle bır konu açıyorum boyle bir iade süreci yaşamış biri beni bilinçlendirebilir mi?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Genellikle firmalara iade ürünün yapılması için kargo şirketi size kadar gelmez, ürün idasini şubelerden yapabilirsiniz.

Píløt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
akradaşlar soyledıgım şey dısında herşey ile alakalı bilgi aldım herneyse ups geliyor oncelıkle onu soyleyeyım cunku heryerde subesı yok koysalardı ılceme sube gotururdum benım sordugum soru ıtopyaya iade yapmış birisi bana surecı anlatması ıtopya sagolsun yuzume kapattılar az once numarayı ben hayatımda boyle sorumsuz bır fırma gormedım

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Aslında iyi bir firmadır neden öyle bir sorun ile karşılaştınız açıkçası anlamadım.

Píløt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aslında iyi bir firmadır neden öyle bir sorun ile karşılaştınız açıkçası anlamadım.
müşteri hizmetlerini arayın ve bekleyin 10 kişi ileriye 40 dakika sonra gittiğinizde anlayacaksınız nasıl bir firma olduğunu sanırım 1 tane operator koymuşlar başka açıklaması yok hayır anlamadıgım baglanınca da gemen geçıstırıyorlar uzun uzun da konusmuyolar ki anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

upsyı aradım ve sağolsunlar 10saniye içinde baglandım yardımcı oldular burdakı herkese de teşekkür ederim

Son düzenleme: