ıtopya da kendin topladan topalan sistemleri ütopya kendisi montajı yapıyor mu ?

Beyefendi59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ıtopya da kendin topladan topalan sistemleri ütopya kendisi montajı yapıyor mu ? ben harddisk almak yerine sadece ssd almak istediğim için kendin topladan topladım fakat direk sepete attı acaba onlar yapar mı montajı ?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
kardeşim sen kaç yaşındasın :D hem yazın bi acayip hem alışverişin :) hayır küçüksen büyüklerine danış, onlarla beraber yap alışverişini ...

onlyMirana

Asistan
Reaksiyon puanı
34
30 günlük windows10 denemesi kurup montajı yaparak gönderiyolar ekran kartı sadece kutusunda. onu sen takcan

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
sanırsam sadece ssd disk almak istiyor, toplama pc değil almak istediği :) türkçesi bozuk, anca bukadar anlayabildim...

Beyefendi59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
google da aradığım şeyi copy paste yapmıştım ondan öyle :D

Beyefendi59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aynen sadece ssd'li alıcam (ama çıkartamadım ordaki sistemlerde), bende ''kendin topla'' diye bir seçenek vardı ordan topladım istediğim sistemi fakat direk sepete attı parçaları.Bende düşünüyorum, normalde kendileri montajlayıp veriyorlar. Sadece sepette olunca da montajını yaparlar mı ?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
sadece ssd alacaksan kendin topla değil de "bilgisayar bileşenleri -> hdd -> ssd" şeklinde olmalı gidişatı :) bu yolu izleyerek bir ssd seçeceksin ve ssd yi onlar değil sen takacaksın :D ama takamam dersen internette bir sürü ssd takma videosu var. bilgisayarın marka ve modeline göre ssd takma videosu arat ve aynısını yaparak montajı gerçekleştir. sandığın kadar zor bi şey değil, çok kolay.

Beyefendi59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
sadece ssd alacaksan kendin topla değil de "bilgisayar bileşenleri -> hdd -> ssd" şeklinde olmalı gidişatı :) bu yolu izleyerek bir ssd seçeceksin ve ssd yi onlar değil sen takacaksın :D ama takamam dersen internette bir sürü ssd takma videosu var. bilgisayarın marka ve modeline göre ssd takma videosu arat ve aynısını yaparak montajı gerçekleştir. sandığın kadar zor bi şey değil, çok kolay.
amacım ssd almak değil normal sistem almak fakat harddisk beraber olunca pahalı oluyor bütçem yetmiyor

Beyefendi59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
benim korkum sistem değil de ya toplanmadan gelirse yoksa ben parçalarımı oluşturdum asıl sorum benim şeydi itopyada kendimiz parçaları seçerek topladığımız sistemi itopya kendisi montaj yapıyor mu
ha öyle desene :D

montaj için sanırsam 10 $ alıyolar ayrieten... altta yazıyor olmalıydı, montaj ücretsiz ise montajlı gönderilmesini istediğini onlara bildir ama paralı olması gerekli idi... bi bakayım.

---- Mesajlar birleştirildi ----

montaj ücretsiz imiş...

Son düzenleme:

Beyefendi59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
sizce bu mu MSI GeForce GTX1050 Ti 4GT OC 4GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı | ITOPYA
yoksa bu mu Zotac GeForce GTX1050 Ti OC Edition 4GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı | ITOPYA

ha öyle desene :D

montaj için sanırsam 10 $ alıyolar ayrieten... altta yazıyor olmalıydı, montaj ücretsiz ise montajlı gönderilmesini istediğini onlara bildir ama paralı olması gerekli idi... bi bakayım.

montaj ücretsiz imiş...
TEŞEKKÜRLER :D

Son düzenleme:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
fiyat olarak aralarında bi fark yok ama msi kaliteli bir firmadır, yazılım güncelleme konusunda sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum. zotac ı adından başka bir şeyini bilmiyorum açıkcası ... :( ben olsam msi seçerim ikisinden birini seçmek durumunda kalsaydım.