Kızlara sulanmıyorsun da ondan kanka.
Bi gün de efendilik prim yapsın be kanka.
Kızlara sulanmıyorsun da ondan kanka.
söyle söyle çekinme =) merak ettiriyorsunuz hep böyle insanı, hep böyle gizemli haller edalar falan , ne bu yaBirşey derdim ama... Neyse...
eeeeee gene itiraf sayılmaz bu gene sayılmaz gene sayılmaz. bu senin yaptığın açıklama oluyo aslında, nickini söyle de bilelim mübarek.Yahu o biliyor zaten onu sevdiğimi...
Forumda kız dolu:hammer:
söyle söyle çekinme =) merak ettiriyorsunuz hep böyle insanı, hep böyle gizemli haller edalar falan , ne bu ya![]()
eeeeee gene itiraf sayılmaz bu gene sayılmaz gene sayılmaz. bu senin yaptığın açıklama oluyo aslında, nickini söyle de bilelim mübarek.
@real madridli sen söylemeyeceksen ben söyleyeyim.![]()
konunun reyting i düşüyor bak, insanlar beklemekten sıkıldı. Tekrardan hit yaptıracak bikaç şey paylaşmalısın, sen düşün onu da artık
Yaratıcılığına kalmış..
Başgan avrupa bu kızları konuşuyor videosundan sonra kendimi burda buldum tuaf ://
Yahu kapatın konuyu gitsin! İşin cılkı çıktı! Daha da girmem foruma!
İremi seviyormuş ha onun haberi yoktur şimdi çünkü interneti yok! olsada bişey değişmez zaten kız üniversiteye hazırlanıyor bu sene.
Ha bu arada söyleyim onun zaten bir çıktığı var.
Ha bide bırakın bu aşk meşk işlerini derslerinize çalışın![]()
Ul** abiye bak
Bizim memleket harbi gelişmiş.
Eskiden olsa, kuzenleri toplayıp dalardık. Şimdi çıktığı var diyoruz.
@ReDo, kız seçerken abiye de dikkat edelim.![]()
Ne abisi len teyzemin kızı kaldıki babası ellemiyorsa banane ama ters bir durum olursa işler değişir![]()
Ortak eskiden mahalledeki kızlara sahip çıkılıyodu.![]()
O eskide kaldı devir değişti modernleştik![]()
Saygılar modern abime![]()
Anlatsana biraz spyAh ah eski yıllar aklıma geldi şimdi![]()
Anlatsana biraz spy
Tecrübe olur biz gençlere![]()
Anlatmaya gerek yok bi zamanlar konu açmıştım zaten ordan görmüşsündür yeşim diye![]()