İtiraf ediyorum evet büyük vebal altındayım

erencafe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
itiraf ediyorum evet büyük vebal altındayım. Küçüken arkadaşımımdan miket çalmıştım. ohh be

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
misket mi ?

bende bakkaldan bişiler aşırmıştım
cocukluk işte marifet zannediyoruz o yaşlarda :)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Küçükken misket çalmış mış! Bi de misket. Vebale bak :D

Ama küçük de olsa hırsızlık çok kötü bir şeydir.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
şimdi burada söyledin de arkadaşın seni affetti mi sanıyorsun bitmişsin olm sen :D :D

By-Chost

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bende itiraf ediyom arkadaşın ftpsine çerezler yardımıyla girdim.. Pişman değilim.. Bida olsa bida yaparım.. çünkü site ahlaksız bir siteydi.. Siteyi Kullanılmaz hale getirdim.. yaklaşık 3 yıl oldu hala benim yaptığımı bilmiyor.. :D

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
itiraf ediyorum zamanında saysını bilmediğim kadar msn patlattım sonra bıraktım ama adamlara msnlerini geri veremedim çünkü ulaşamadım

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende çocukken bi kızın eteğini kaldırıp altına bakmıştım hala unutamıyorum ve o kızla aynı mahallede oturuyoruz bana bakışlarından onunda unutamadığını anlıyorum.:D

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
benimde aklıma yaşadığım bir olay geldi ..komşumun ağacından erik çalmıştım,cebimi doldurdum erikle sonra eve geldim ,annem ne var oğlum cebinde dedi,,erik var dedim,şöyle böyle işte, sonra haram oğlum dedi çok günah dedi.sonra bende gittim çaldığım erikleri ağacın dallarına koydum :D yaşım 6-7 gibiydi..inşallah Allah affeder. :D

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
itiraf ediyorum evet büyük vebal altındayım. Küçüken arkadaşımımdan miket çalmıştım. ohh be
Biz bakkaldan çalıp sonra çocuklara daha ucuza satıp kola falan alırdık ayni bakkaldan.Mehmet Amca hakkını helat et :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Bende yavru yumurtalarının üstüne yatmış bi tavuğun altından 24 tane yumurta almışytm
Eve gelince annem sordu dedim yan taraftaki .... teyzenin tavuklarından yumurta çaldım
sonra annem açıkladı onların yumurta değilde civciv olduğunu
sonra yerine koymaya giderken bi tanesine açıp baktım evet gerçektende civciv vardı yolun kenarına attım
yumurtaları tavuğun altına koydum gelirken baktım kırık yum. yerinde yok :surprised:
Annem kediler yemiştir dedi
Tabi bu olay Samsunun bi köyünde gerçekleşti ve küçüktüm :D

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
aaaaaaaa sen samsunlumusun :)

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bende ilkokulda bir yüzü aynalı kalemtraşlardan almıştım. Ayakkabıma sabitlemiştim, gerisini tahmin edersiniz. =)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
aaaaaaaa sen samsunlumusun :)
Babam Erzincan'lı aslında :) Annem Samsun'lu
Ama sorduklarında hep Erzincan'lıyım derim
63.gif

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben valla pek birşey çalmadım çaldıysam da hatırlamıyorum.He evlerin camlarını kırıyorduk o başka.Hala da kırıyoz:)

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bende kucukken bizim marketten 50 kurusluk sakız calmıştım itiraf ediyorum :D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Bende ilkokulda bir yüzü aynalı kalemtraşlardan almıştım. Ayakkabıma sabitlemiştim, gerisini tahmin edersiniz. =)

Ben de denedim de ayakkabıya sabitleyememiştim :mrgreen: :mrgreen:

Scorpius

Asistan
Reaksiyon puanı
0
itiraf ediyorum çok civciv katlettim tabii küçükken oldu:D:D:D

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
küçükken okulda civciv satıyorlardı 5-6 tane almıştık ablamla birlikte eve getirdik resmen işgence ettik zavalıcıklara tabi isteyerek değil biz üşüyodur diye sobaya yaklaştırdık yandı öldü :) diğeri kapının altında can verdi biri kayboldu :D Hİç unutmam bu arada konu güzel ..

Scorpius

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam sen yine de iyilik amaçlı yapmışsın becerememişsin:D:D:D

ben arabaların altına atıyordum o zamanlar bir de ''ayaba ez''( o zmnlar r özürlüydüm) diyormuşum büyüklerimin anlattıklarına göre...

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hmmm şimdi şu laptopu kucağıma alıp yazmaya başliiim küçükken ne hırtlık yapmışım
bi küçük sonderece sevimli beyaz bi kedi buldum henüz yavuydu bende daha yavruydum:)
ben bu kediyi kaçmasın diye merdivenlerin üzerinde bulunan bi tahtadki çiviye bağladım zavllı kedicik kımıldayınca hop aşşa sallanmış sabah asılmış bi şekilde buldum annemler çoksıkıştırmıştı ama söylemedim tırstım allahım sen affet tahmin edemedim
sonra bakkaldan çok bisküvi çalardık bakkalı lafa tutup diğeri yürütürdü bigün yakalandık adam bizi 3 km kovaladı bakkalı açık bırakıp daha fazlasını çaldırıcaktı:))
çok cam indirdim çok misket kırdım daha çok sayıcamda uzun sürücek :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
ben küçükken komşu kızını ormana evcilik oynamaya götürmüştüm..:D