İthaalatçı Garantili Telefon

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Hepsiburadada lg g4 (ithalatçı garantili) 1300 TL-Hepsiburadada lg g4 (LG TR Garantili)1560 TL -Vatanda lg g4 1800 TL Sizce hangisi alınmalı Not:1300 TL olanın satıcısı hepsiburada ve 1560 TL olanın satıcısı Cepekspress diye bi satıcı

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Hepsiburadada lg g4 (ithalatçı garantili) 1300 TL-Hepsiburadada lg g4 (LG TR Garantili)1560 TL -Vatanda lg g4 1800 TL Sizce hangisi alınmalı Not:1300 TL olanın satıcısı hepsiburada ve 1560 TL olanın satıcısı Cepekspress diye bi satıcı
Merhaba,

Ben hic hepsiburada dan urun almadim. Acikcasi internetten telefon almiyorun. Aldiginiz yer guvenilir olsa bile kargoda urun pert olabiliyor. Kargolar bu konuda biraz duyarsiz.

Ama sana nette alma demem. Bu benim bahsettigim prensip meselesi.

Hepsiburada nin guvenilirligi konusunda hakki bey soran arkadaslara hepsiburadanin guvenilir oldugundan bahsetmisti. Bilgim bu yonde. Ama alicaksaniz bence hepsiburada nin kendisinden alin. En azinda muhatap bulursunuz birsey olursa.

Birde hepsi burada dan supheniz varsa. 11-17 mart tarihleri arasinda kipa da lg g4 1400 tl. Gidin oradan elden alin acin bakin iciniz rahat, gonlunuz ferah olur.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Merhaba,

Ben hic hepsiburada dan urun almadim. Acikcasi internetten telefon almiyorun. Aldiginiz yer guvenilir olsa bile kargoda urun pert olabiliyor. Kargolar bu konuda biraz duyarsiz.

Ama sana nette alma demem. Bu benim bahsettigim prensip meselesi.

Hepsiburada nin guvenilirligi konusunda hakki bey soran arkadaslara hepsiburadanin guvenilir oldugundan bahsetmisti. Bilgim bu yonde. Ama alicaksaniz bence hepsiburada nin kendisinden alin. En azinda muhatap bulursunuz birsey olursa.

Birde hepsi burada dan supheniz varsa. 11-17 mart tarihleri arasinda kipa da lg g4 1400 tl. Gidin oradan elden alin acin bakin iciniz rahat, gonlunuz ferah olur.
Peki kipada ne garantisi lg trmi ithalaatçımı

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Peki kipada ne garantisi lg trmi ithalaatçımı
Buyuk ihtimalle ithalatci garantilidir. Lg Türkiye garantili olcagini zannetmiyorum. Ama yakininizds kipa varsa bir ugrayin sorun isterseniz. Emin olursunuz.

Zaten bundan birkac yil oncesine kadar her 10 telefondan 8i ithalatci garantili idi. O nedenle ithalattan cokta kacmayin. He lg tr garantili tabi daha iyi ama lg tr garantili 1800 1900 tlye satiliyor kvk genpa basari gibi ithalatciyida 1400e 1300e aliyorsan buda ayri guzel birsey tabi. Suan 1300 1400 e sadece orta segment urun alabilmek mumkunken bu sayede uygun fiyata ust segment alabilme sansiniz var. Aklinizda olsun tabi.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Buyuk ihtimalle ithalatci garantilidir. Lg Türkiye garantili olcagini zannetmiyorum. Ama yakininizds kipa varsa bir ugrayin sorun isterseniz. Emin olursunuz.

Zaten bundan birkac yil oncesine kadar her 10 telefondan 8i ithalatci garantili idi. O nedenle ithalattan cokta kacmayin. He lg tr garantili tabi daha iyi ama lg tr garantili 1800 1900 tlye satiliyor kvk genpa basari gibi ithalatciyida 1400e 1300e aliyorsan buda ayri guzel birsey tabi. Suan 1300 1400 e sadece orta segment urun alabilmek mumkunken bu sayede uygun fiyata ust segment alabilme sansiniz var. Aklinizda olsun tabi.
Zaten kipa iyi ya bende kipadan playstation 4 aldım önceden

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Zaten kipa iyi ya bende kipadan playstation 4 aldım önceden
Yani bende tv almistim bir sorun yasamadim. Arkadasa laptop aldik onda da bir sorun yasamadik. Hani guzek bir mecra. Hepsiburada da guzel biryer ama kipa dan gidip bizzatelden almayi alirken acip test etmeyi tercih ederdim.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Evo garantisi hakkında ne dusunuyon forumda bi arkadas aramıs hepsiburadayı evo garantisi altındaymış youtubedede var zatende hatta birinin kulaklığı bozuk çıkmış değiştirmişler direk

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Acikcasi hicbir aldigim urun evo ile bir bagi yoktu. Bu konuda bir tecrubem olmadi. Genelede aldiklarim ya kendi distiribitor garantili idi yada kvk genpa basari idi.

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
1300 tl olan modeli alman daha iyi olacaktır garanti var 2 sinde de ama ilgilenmeleri felan farklı diye biliyorum telefona iyi bakarsan garantiye ihtiyaç kalmaz zaten.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ama evo bilişim garantisiymiş ithalatçı çok kötü yorumlar var ordaki çalışanların yüzüne kapatıyomuş falan telefonu garanti kapsamında çıkarıyılarmış galiba 1560'TL olanı alcam

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Ama evo bilişim garantisiymiş ithalatçı çok kötü yorumlar var ordaki çalışanların yüzüne kapatıyomuş falan telefonu garanti kapsamında çıkarıyılarmış galiba 1560'TL olanı alcam
Doğrudur, bi arkadaş g4'ü lg Türkiye garantili aldı 3 kez servise gönderdi 3 kerede yani ürün gönderdirler. LG Türkiye adamdır :) aralel ithalatta alır garanti dışı bırakır cihazı..

melihahmetoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sevgili arkadasim ben ithalatçı garantili lg g3 kullanmaktayim hicbir sorun cikmadi şimdiye kadar arkadasimda ithalatci garantili g2 var anakartında ariza cikti lg yetkili servisine goturduk ucretsiz değiştirdiler bence fark yok ama tabiki senin kararin onemli.

ataince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Valla satıcısı hepsiburada olmayan bir mağazadan ayakkabı almıştım. Kartonu resmen gitmiş çöpçüden 1 liraya almış kargolamış. :D İyi araştır derim.

ataince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hb nin sitesinde farklı satıcımı farklı sitemi

Hepsiburada sitesinde Hummel satıcısından aldım. Markanın kendi mağazası yani. Bildiğin çöpten kutu bulmuşlar ayakkabıyı içine koymuşlar. Çöpteki koliden tek farkı üstünde hummel yazıyor leş rezalet bir kutuydu anlatılmaz yaşanır öyle bir şeydi. :D