Soru İtemsatış'tan Steam random key alınır mı?

Loutermilch

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,484
Siz para veriyorsunuz, karşı tarafta size rastgele Steam kodu veriyor. Genellikle 1 liralık oyunlar falan oluyor. En az 500 lira diyorsa dolandırıcı olma ihtimali var.

SerBronze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Hayatımda hiç key almadım ne işe yarar onu da bilmem. 500 liralık oyun mu veriyor keyi etkinleştirince?

https://www.itemsatis.com/steam-random-key/en-az-500-tl-steam-random-key-anlik-1167284.html
İtem satış da alırken kamera kaydı açarsan satıcı paranı kendi iade eder etmezse şikayet edip paranı yine geri alabilirsin yazmış zaten açıklamaya kamera kaydı alırsanız problem olmaz diye ben çok şey aldım farklı farklı. Kamera kaydı olduktan sonra problem cikmıyor.

Apomm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
İtem satış da alırken kamera kaydı açarsan satıcı paranı kendi iade eder etmezse şikayet edip paranı yine geri alabilirsin yazmış zaten açıklamaya kamera kaydı alırsanız problem olmaz diye ben çok şey aldım farklı farklı. Kamera kaydı olduktan sonra problem cikmıyor.
knk yalnız steam random keylerde tek bi sefer kullanıldıktan sonra iade edilemiyor. Yani burada sorun boş çıkması değil , belirttikleri gibi güzel oyunların çıkıp çıkmamasıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatımda hiç key almadım ne işe yarar onu da bilmem. 500 liralık oyun mu veriyor keyi etkinleştirince?

https://www.itemsatis.com/steam-random-key/en-az-500-tl-steam-random-key-anlik-1167284.html
İllaki bi oyun verir ama çok bişiy bekleme.

SerBronze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
knk yalnız steam random keylerde tek bi sefer kullanıldıktan sonra iade edilemiyor. Yani burada sorun boş çıkması değil , belirttikleri gibi güzel oyunların çıkıp çıkmamasıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İllaki bi oyun verir ama çok bişiy bekleme.
Büyük ihtimalle hiç bilinmedik pahalı oyunlar çıkacaktır tahminim o yönde

Apomm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Büyük ihtimalle hiç bilinmedik pahalı oyunlar çıkacaktır tahminim o yönde
Zaten ilanlara kesin bir dille çıkan sonucu içeren yazılar yazanlar net dolandırıcıdır yada yalancı. kimse bilemez , bilseler bile o kadar pahalı oyunları düşük fiyatlara satmazlar

JS31

Unreal Engineer
Reaksiyon puanı
52
Alınmaz.