İtalya da kur'an okudular

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,589
İtalyada koronavirüsten hayatını kaybeden Müsülmanlar için okunduğunu düşünüyorum.

Reaksiyon puanı
6,371
Carpi kentinde "Salgına karşı birlikte dua ediyoruz" diye bir etkinlik düzenlemişler. Orada Katolik, Ortodoks, Yahudi ve Müslümanlar da varmış hepsi dua etmiş Müslümanlar da kur'an okumuş. Yani öyle yazıyor bir çok sitede gerçeğini bilemeyeceğim. Ama baktığım tüm sitelerde bu yazıyor büyük ihtimalle gerçeği budur.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,589
Carpi kentinde "Salgına karşı birlikte dua ediyoruz" diye bir etkinlik düzenlemişler. Orada Katolik, Ortodoks, Yahudi ve Müslümanlar da varmış hepsi dua etmiş Müslümanlar da kur'an okumuş. Yani öyle yazıyor bir çok sitede gerçeğini bilemeyeceğim. Ama baktığım tüm sitelerde bu yazıyor büyük ihtimalle gerçeği budur.
Bazı arkadaşlarım var diyordular imana gelmişler filan. Arkadaş dedimde cahil cahil düşünceye sahipler resmen. Gerçeği görmek istemiyorlar nedense kendi ego savaşlarına göre

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Konuyla alakalı değil ama mesajda içerdiği için yazıyorum. OP'nin 900 dolara çıkardığı cihaz, 1200 dolarlık S20 Ultra modelinden bile daha iyi bana kalırsa. OP'ye yakışmamış ama adamlar neredeyse kusursuz cihaz yapmış.

Reaksiyon puanı
6,371
Konuyla alakalı değil ama mesajda içerdiği için yazıyorum. OP'nin 900 dolara çıkardığı cihaz, 1200 dolarlık S20 Ultra modelinden bile daha iyi bana kalırsa. OP'ye yakışmamış ama adamlar neredeyse kusursuz cihaz yapmış.
Evet Oneplus 8 pro çok iyi bir cihaz ama sadece, genelde düşük fiyat Apple'da olmazdı o yüzden yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı arkadaşlarım var diyordular imana gelmişler filan. Arkadaş dedimde cahil cahil düşünceye sahipler resmen. Gerçeği görmek istemiyorlar nedense kendi ego savaşlarına göre

Cahiliye bölümü açılsa aslında güzel olur.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Evet Oneplus 8 pro çok iyi bir cihaz ama sadece, genelde düşük fiyat Apple'da olmazdı o yüzden yazdım.
SE 2020 ile aynı klasmanda değil ki 8 Pro. Öyle çağ dışı bir tasarımın 600 dolar civarından satılması saçmalık olurdu zaten. Birde Apple gibi bazı firmalar her ne kadar kabul etmese de, büyük firmalar için de F/P modeller sunmak ciddi manada gelir sağlıyor. Google bunu Pixel 3a modelinden sonra itiraf etmişti. Aynı durum ilk SE modeli içinde geçerli.

Reaksiyon puanı
6,371
Telefonları karşılaştırmıyoruz aynı klasmanda olmaları önemli değil. Sadece genelde bu olayın tam tersi olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani Apple genelde 900 dolarlık üst segment telefonlar yapardı Oneplus düşük fiyatlı cep telefonları yapardı.