• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İtalya bu adamı konuşuyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Bir İtalyan'ın piyasa değeri 320 bin TL'nin üzerinde olan lüks aracını yıkadığı görüntüler ülkede en çok izlenen ve konuşulan görüntüler arasına girdi.

İnsanların konuştukları ise çılgın İtalyan'ın hassas elektronik parçalarla donanıtılmış olan arabanın içini de tazyikli su ile yıkıyor olmasıydı. Normalde bu araçların iç temizlikleri özel firmalar tarafından dikkatlice yapılıyor.

Bu ilginç olayı gören bir vatandaş bu görüntüleri kaydederek internette paylaştı. Bir çok sosyal paylaşım ortamında adam için herhalde yıkamaya parası kalmamış gibi ifadeler kullanıldı.

[SDNTV]http://hurriyet.cubecdn.net/Haber/italya_yeni_08102011_1452_wmp4.mp4[/SDNTV]

Hürriyet

Adamın derdi bir şekilde gündeme gelmekmiş ve başarımış gibi de duruyor.

sen onu boşver bir kere bir adam pc bana getirdi pc hic bir şekilde calışmıyor ben ne yaptın sen bu pc dedim dediki tozlanmıştı hemde cok fena tozlar katılanmıştı pc icinde bende petrola götürdüm orada tazikli suyla yıkadım dedi ondan beri calışmıyor dedi :):)

Adamlar parayı ne yapacağını bilmiorlar.....

Kokpiti bilmem ama eskiden koltuklar ve iç döşemeler bu şekilde yıkanırdı...

bu para da hep mi krolarda olur kardeşim...:)

İtalyan Malı değil mi! Made in Italy. Zuahahahahah. :D

akıbeti ne oldu acaba merak ettim, gümbürtüye gitmesin caanım araba

ya nolucak kurumaya bırakıcak kuruyunca devam edicek buhar makinesi veya sac kurutma makinesiylede kurutabilir. Alman malı bişiy olmaz.Kendimde alman malı kullanıyorum. Her zaman derim Japon malı eziyet arabasıdır resmen eziyet çektir arabaya hık demez alman ise japon harikasının harikasıdır.

Tofaş bile böyle yıkanmaz be kardeşim....

Her isteyene vermeyin şu mersoları arkadaşş yaa :D

Bir şey olurmu diye bir korkusu yok. para gani yani. biz olsak dur kapıyı şöyle açmayalım belki.. :D

Fazla bişi olcağını sanmam sağlam yapıyor adamlar.

Arabanın içi suyla yıkanırmıymış hiç yaaa. Saçmalık