Senior_53
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5,341
En azından şeref golünü attık ama Euro 2020 bizim için bitti.
Ne düşünüyorsunuz?
Ne düşünüyorsunuz?
kesin dalga geçiyorlar bizle yurtdışındaEn azından şeref golünü attık ama Euro 2020 bizim için bitti.
Ne düşünüyorsunuz?
Hocam sizde aynı TRT spikeri gibisiniz..İsviçreliler utansın.. En kötü oynayan takımdan gol yediler..
bende üzüldüm Macaristan'aÖlüm grubundaki Macaristan bile 1 puan aldı şimdiden.. Olan bize oluyor, moralimiz bozuluyor.
katılıyorum.Futbolun bireysel değil de bir takım oyunu olduğunu anladığımız gün kazanacağız.
Burda!Uğurcan övücüler neredeydi![]()
![]()
![]()
3 maç 8 gol ne düşünüyorsunuz ???Burda!
1 maç 28 isabetli şut,siz ne düşünüyorsunuz ?3 maç 8 gol ne düşünüyorsunuz ???
hmm,beceriksizlik ne düşünelim
Şenol Güneşin oyun tarzı oymuş bizlik bir şey yok. Kalemiz boştu , defansımızda taktiksel hatalar vardı doğal olarak gruptan çıkamadık. Oyuncu tercihleri ise leşti. Trabzonspor ile alakalı olanlar oynadı genelde. Cengiz , İrfan , Kerem , ALTAY harcandı bu takımda. Tarih bunu da yazdı.1 maç 28 isabetli şut,siz ne düşünüyorsunuz ?![]()
![]()
![]()
Evet doğru. Bir şeyde ben başarılıyım veya güçlüyüz demekle olmuyor her şey. Sözle değil gerçekten yapılmalı. Yoksa böyle kaybederler hep.Maçlar başlamadan çok büyüklendik.Çok pohpohladık oyuncuları.
Lakin bu pohpohlama rehaveti getirir.
Sonuç olarak mağlubiyetlerle veda ettik.
Altay harcandı ? Mert Günok bile Altay'dan daha iyidirŞenol Güneşin oyun tarzı oymuş bizlik bir şey yok. Kalemiz boştu , defansımızda taktiksel hatalar vardı doğal olarak gruptan çıkamadık. Oyuncu tercihleri ise leşti. Trabzonspor ile alakalı olanlar oynadı genelde. Cengiz , İrfan , Kerem , ALTAY harcandı bu takımda. Tarih bunu da yazdı.
Diyecek lafım yok.En azından şeref golünü attık ama Euro 2020 bizim için bitti.
Ne düşünüyorsunuz?