Nerde yaşıyorsunuz2.el 18500tl monitör yok
istanbul.Nerde yaşıyorsunuz
max 200 tl mönitorsüz istiyorumIsteyene sıfır ikinci el pc topluyorum
Sadece gunde bir tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc toplamamı isteyenler bütçe söyleyip
Monitör dahil olup olmadığını söylemelidir
Isteyene sıfır ikinci el pc topluyorum
Sadece gunde bir tane
Monitordahil mi2.el 1500 tl ye kadar
O zaman boşa rahatsız etmeyiniz, gerçekten ihtiyacı olana toplarsa daha iyi olur?istanbul.
sistemi almayacağım rehberde kullanırım belki parçaları ondan
Monitör ve Ekran kartı hariç 2000 TL, 0 olması taraftarıyım. Yükseltme için uygun olmasın. Hiç yükseltme yapılmadan 2 yıl sonra satılacak.Isteyene sıfır ikinci el pc topluyorum
Sadece gunde bir tane
O zaman boşa rahatsız etmeyiniz, gerçekten ihtiyacı olana toplarsa daha iyi olur?
Monitör ve Ekran kartı hariç 2000 TL, 0 olması taraftarıyım. Yükseltme için uygun olmasın. Hiç yükseltme yapılmadan 2 yıl sonra satılacak.
Sizinkileri 10 dk sonra toplamaya başlıcamHayır
Bende r7200 series ekran karti var yukseltme icinde topliyabilirsin
Hayır
Bende r7200 series ekran karti var yukseltme icinde topliyabilirsin
Ssd ve hdd bende var onlari taksam sıkıntı olurmuİşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
![]()
GIGABYTE A320M-S2H AM4 ANAKART - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 920867078
GIGABYTE A320M-S2H AM4 ANAKART - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Patriot Memory Burst SSD 120GB SATA III Internal Solid State Drive 2.5" - PBU120GS25SSDR : Amazon.com.tr: Elektronik
Patriot Memory Burst SSD 120GB SATA III Internal Solid State Drive 2.5" - PBU120GS25SSDR : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.trBiraz aşıp bunu alabilirsinAerocool AE VXP400 Plus 400W Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aerocool AE VXP400 Plus 400W Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ekli dosyayı görüntüle 148818
![]()
İkinci el/sıfır sistem topluyorum?️
Anlaşılan sistem topluyorsun?. Hadi bana da 6000 TL Xeon sistem toplayabilir misin? Sıfır olacak. Hayırlı olsun :) Toplam-_->>6.047 TL Hocam BX lermi Kronik sorunuydu MX ler mi? Ben BX ler diye hatırlıyorum...forum.shiftdelete.net
Çabanı anlıyorum ancak bu konu daha önceden açıldı. Eğer sistem toplamak istiyorsan Masaüstü Bilgisayarlar kategorisinden sistem toplama konuları bulabilirsin. Ek olarak... Bu iş zahmetli ve uzun sürüyor, bence diğer konularda toplamalısın.
![]()
Masaüstü Bilgisayarlar
Masaüstü bilgisayarlar hakkında bilmek istedikleriniz, toplama bilgisayarlar, teknik sorunlar, özellikler, açıklamalar.forum.shiftdelete.net