ertan2002
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 112
Selam arkadaslar
Not: Konu yönetici arkadasimizdan izin alarak aciyorum
Ben uzun bir süredir isvicre'de yasiyorum. 3.5 Hafta sonra türkiye'ye geliyorum. Yurtdisindan istediginiz ürünleri uygun fiyatla getirebilirim.
Daha önce burdan bir arkadasa ve baska bir forumdan bir arkadasa telefon getirmistim.O arkadas konuyu görürse yazacaktir hala aktifse
Ürünü aldigimda faturasiyla birlikte size verecegim. Ancak garanti sartlarini sizin arastirip ögrenmeniz gerekiyor. Eger garantili ürün istiyorum diyorsaniz, bazi firmalarin uluslararasi garantileri oluyor. Garanti durumu sizin sorumlulugunuzdadir.
Örnek ürünler: akilli saat, akilli robot, telefon, fotograf makinesi vs
Ürün paketlerini ve jelatini acmadan getirecegim ancak bazen havaalanindaki güvenlik/gümrük actirabiliyor. Gecen sefer kardesime cizim tableti getirirken burdaki güvenlik, icindeki bir malzemeyi anlamadigi icin paketi actilar.
Soru ve isteklerinizi bu konu üzerinden ya da özel mesajla sorabilirsiniz.
Telegram'dan ulasmak isteyenler => buradan
Kardesim icin aldigim ancak onun kendisine baska bir disk almasindan dolayi bosta duran SSD diski satiyorum
- Ürün sifirdir, kutusu acilmamis, etiketi sökülmemistir
- Faturasi da mevcut (ancak isvicre'den aldigim icin türkiye'deki garanti durumunu arastirmaniz gerekiyor)
ürün kodu : mz-v7s500bw
Normal evo degil, plus versiyonu.
en uygun fiyat olarak hepsiburada 899 TL görünüyor.
Alici Ödemli kargo, 675 TL ye satiyorum.
Ürünü 3.5 hafta sonra türkiye'ye geldigimde yollayacagim
ürünün resimleri burada
Not: Konu yönetici arkadasimizdan izin alarak aciyorum
Ben uzun bir süredir isvicre'de yasiyorum. 3.5 Hafta sonra türkiye'ye geliyorum. Yurtdisindan istediginiz ürünleri uygun fiyatla getirebilirim.
Daha önce burdan bir arkadasa ve baska bir forumdan bir arkadasa telefon getirmistim.O arkadas konuyu görürse yazacaktir hala aktifse
Ürünü aldigimda faturasiyla birlikte size verecegim. Ancak garanti sartlarini sizin arastirip ögrenmeniz gerekiyor. Eger garantili ürün istiyorum diyorsaniz, bazi firmalarin uluslararasi garantileri oluyor. Garanti durumu sizin sorumlulugunuzdadir.
- Öncelikle hangi ürünü istediginizi söylemeniz gerekiyor o yüzden ürün isminden ziyade model numarasiyla birlikte sorun cünkü ayni isimde farkli özellikte ürünler olabiliyor
- Hangi ürünü alacaginizi kararlastirdiktan sonra, ücretini türk lirasi hesabima yolladiktan sonra ürünü satin alirim. Maalesef önce ürünü getir ücreti sonra gönderme durumu yok cünkü siz almazsaniz bosuna ürün elimde kalmis olacak.
- Ürünü satin aldiktan sonra iade olayi pek mümkün degil (iade hakkim var ancak zaman az oldugu icin gidip-gelmesi vs bir süre alir) o yüzden lütfen iade istemeyin
- Ikinci el ürün getirebilirim
- Kocaeli Darica/Gebze'den elden verebilirim, bazen tuzla'ya gidiyoruz arkadaslarla orada da verebilirim
- Türkiye'deki Kargo ücretini aramizda anlasacagiz. Uygun fiyatli kargo cikarsa ben karsilarim, fazla kargo ücreti cikarsa alici ödemeli yollarim
- Tek gelecegim icin cok fazla ürün getiremem, ayrica gümrük kurallarina göre ayni üründen cok fazla getiremem
- Yasadisi ürün getiremem
- Cok agir ürünler getiremem
- Kurlar anlik degistigi icin fiyatlar degisebilir (bazen ürünler indirimde de olabilir)
- Yanimda 2 laptop olacagi icin bu sefer laptop getiremeyecegim
Örnek ürünler: akilli saat, akilli robot, telefon, fotograf makinesi vs
Ürün paketlerini ve jelatini acmadan getirecegim ancak bazen havaalanindaki güvenlik/gümrük actirabiliyor. Gecen sefer kardesime cizim tableti getirirken burdaki güvenlik, icindeki bir malzemeyi anlamadigi icin paketi actilar.
Soru ve isteklerinizi bu konu üzerinden ya da özel mesajla sorabilirsiniz.
Telegram'dan ulasmak isteyenler => buradan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardesim icin aldigim ancak onun kendisine baska bir disk almasindan dolayi bosta duran SSD diski satiyorum
- Ürün sifirdir, kutusu acilmamis, etiketi sökülmemistir
- Faturasi da mevcut (ancak isvicre'den aldigim icin türkiye'deki garanti durumunu arastirmaniz gerekiyor)
ürün kodu : mz-v7s500bw
Normal evo degil, plus versiyonu.
Samsung 500 GB 970 Evo MZ-V7S500BW 3500-3300 MB/s SSD Sabit Disk Fiyatları
Samsung 500 GB 970 Evo MZ-V7S500BW 3500-3300 MB/s SSD Sabit Disk fiyatları Cimri'de. Samsung 500 GB 970 Evo MZ-V7S500BW 3500-3300 MB/s SSD Sabit Disk ürününe ait kullanıcı yorumlarını, fiyatlarını ve ürün özelliklerini karşılaştırın. Aradığınız Samsung 500 GB 970 Evo MZ-V7S500BW 3500-3300 MB/s...
www.cimri.com
Alici Ödemli kargo, 675 TL ye satiyorum.
Ürünü 3.5 hafta sonra türkiye'ye geldigimde yollayacagim
ürünün resimleri burada