Soru İşten Atıldığımı aileme nasıl söyleyeceğim?

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Arkadaşlar biraz saçma bir soru olabilir ama, işi beceremediğim için işen çıkarıldım işe yeni girmiştim, son 1.5 senede 4 tane iş yeri değiştirdim, ailem senden adam olmaz falan diyordu sürekli, şimdi yine işimi kaybettim ne yapacağımı şaşırdım. (24 Yaşındayım)

Genç skywalker

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Arkadaşlar biraz saçma bir soru olabilir ama, işi beceremediğim için işen çıkarıldım işe yeni girmiştim, son 1.5 senede 4 tane iş yeri değiştirdim, ailem senden adam olmaz falan diyordu sürekli, şimdi yine işimi kaybettim ne yapacağımı şaşırdım. (24 Yaşındayım)
Öncelikle geçmiş olsun psikolog bi arkadaşınız veya arkadaşlarınızın bi psikolog tanıdığı varsa bu konuyu onlara söylemeniz daha doğru olur

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Herkes adam olcak diye bir şey yok işin şakası hayatta bazen işler yolunda gitmeyebilir bu 2-3 sene bile sürebilir belli olmaz sağlık olsun hocam evlatlıktan reddecek halleri yok ya

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,795
24 yaşında adamsınız, ''senden adam olmaz'' gibi lafları pek kale almamalısınız bence. İşi beğenmedim, ayrıldım deyin. İnsanlar ayda bir iş değiştiriyor.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
24 yaşında adamsınız, ''senden adam olmaz'' gibi lafları pek kale almamalısınız bence. İşi beğenmedim, ayrıldım deyin. İnsanlar ayda bir iş değiştiriyor.
Başkasının emrinde çalışmak heleki işçi olmak ne zor iş ya vallahi saçlarım beyazladi 2 senede

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,900
Başka bir işe gir, daha iyi teklif eldım dersin.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
Ailem ne karışacak benim işime ? bende 3 ayda bir iş değiştiyorum canım ne zaman isterse cıkarım

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Ailem ne karışacak benim işime ? bende 3 ayda bir iş değiştiyorum canım ne zaman isterse cıkarım
Öyle de hocam şimdi görüştüm bir haltı beceremiyorsun dediler yine klasik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle de hocam şimdi görüştüm bir haltı beceremiyorsun dediler yine klasik.
Babam seni köye göndereceğim falan diyordu sürecek beni evden bu sefer

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,859
Hocam 24. yaşınızda bile sizin üzerinizde bu kadar söz hakları olmamalı bence. Beğenmedim değiştirdim diyin. Bu arada alakasız olacak hocam ama internet üzerinden yapılan iş modelleri hayatınızı kurtarır, araştırmanızı öneririm.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Hocam 24. yaşınızda bile sizin üzerinizde bu kadar söz hakları olmamalı bence. Beğenmedim değiştirdim diyin. Bu arada alakasız olacak hocam ama internet üzerinden yapılan iş modelleri hayatınızı kurtarır, araştırmanızı öneririm.
Onlar nasıl oluyor hocam nerden araştırabilirim, inanın ne yapacağımı şaşırdım.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,859
Onlar nasıl oluyor hocam nerden araştırabilirim, inanın ne yapacağımı şaşırdım.
Hocam dropshipping ve Online Arbitraj , YouTube'dan araştırabilirsiniz. Sermaye gerekiyor ama sonradan kazanci memnun eder. Bu tarz iş modelleri büyük nimetler.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Benim ailem biraz tuhaf ya, Belimde fıtık var, testislerimde kist var ama, hastalıktan çok işi düşünürler her şeye laf ederler, 24 yaşında çocuk gibi davranıyorlar.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,900
Çocuk olmaktan kendi aileni kurduğunda veya kendi hayatını yaşamaya başladığında çıkarsın. Artık yuvadabn uçma vakti geldi, gecikirsen hiç uçamazsın.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Çocuk olmaktan kendi aileni kurduğunda veya kendi hayatını yaşamaya başladığında çıkarsın. Artık yuvadabn uçma vakti geldi, gecikirsen hiç uçamazsın.
Uçabilsem uçacağız kanka, Üniversiteyi aynı şehire yazdırdılar mesela, Evlenene kadar kendi kontrollerinden çıkarmak istemiyorlar beni.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Arkadaşlar sonuç olarak, babam beni evden gönderecek, köye dedemin yanına sürülüyorum, senden adam olmaz diyip, saldılar beni.

Bu hayat beni intihara sürüklüyor zor danayanıyorum, vallahi artık yeter ya.

Genç skywalker

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Arkadaşlar sonuç olarak, babam beni evden gönderecek, köye dedemin yanına sürülüyorum, senden adam olmaz diyip, saldılar beni.

Bu hayat beni intihara sürüklüyor zor danayanıyorum, vallahi artık yeter ya.
Sizi anlıyorum ancak ümitsizliğe kapıldığınız zaman Mustafa Kemal Atatürk ün şu sözünü hatırlayın
"Umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır ben umudumu hiç bir zaman yitirmedim"
Bu sözü kendinize hatırlatın bende böyle zamanlarda kendime bu sözü hatırlatıyorum ve işe yarıyor bol şans ?

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Sizi anlıyorum ancak ümitsizliğe kapıldığınız zaman Mustafa Kemal Atatürk ün şu sözünü hatırlayın
"Umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır ben umudumu hiç bir zaman yitirmedim"
Bu sözü kendinize hatırlatın bende böyle zamanlarda kendime bu sözü hatırlatıyorum ve işe yarıyor bol şans ?
Hocam çok güzel laf evet, az önce yine bizi ele güne rezil ediyorsun, senden adam olmaz falan gibi laflar işittim bu yaşta çok ağrıma gidiyor vallahi ya.

Son düzenleyen moderatör:

Genç skywalker

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Hocam çok güzel laf evet, az önce yine bizi ele güne rezil ediyorsun, senden bir b...k olmaz falan gibi laflar işittim bu yaşta çok ağrıma gidiyor vallahi ya.
Anlıyorum sizi hocam yetişkin olunca insanın daha da zoruna gider bide hangi üniden mezundunuz?

Genç skywalker

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Namık Kemal üniversitesi. Lojistik İki Yıllık.
Hmm hocam size bi lafım yok ama belki üniden dolayı almamış olabilirler çünkü babamın kuzeni odtu de inşaat mühendisi mezunu üninin 2. Senesinde İtalyadan bi şirketten teklif geldi bizimle çalışmak istermisiniz diye oda kabul etti şuan milano da çalışıyor
Ama pes etmek yok ??

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Hocam çok güzel laf evet, az önce yine bizi ele güne rezil ediyorsun, senden bir b...k olmaz falan gibi laflar işittim bu yaşta çok ağrıma gidiyor vallahi ya.
ne saçma bi anne babalık çok düşünme onları senin üstünde güçleri olduğunu düşünüyolar kendileri birşey olaydıda onlar seni iyi bir yere koyaydı ozaman sanki kendileri bi baltaya sap olmuş gibi 24 yaşındaki gence 13-14 yaşında ergenmiş gibi davranıyorlar

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
ne saçma bi anne babalık çok düşünme onları senin üstünde güçleri olduğunu düşünüyolar kendileri birşey olaydıda onlar seni iyi bir yere koyaydı ozaman sanki kendileri bi baltaya sap olmuş gibi 24 yaşındaki gence 13-14 yaşında ergenmiş gibi davranıyorlar
Son güncelleme şu an inanılmaz bir psikolojik baskı görüyorum, hayatı bana zindan ediyorlar. Hayatımın en kötü zamanlarını yaşıyorum.

z.turk30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
işi iyi becerip 2 adam gücünde çalışıp tükendiğinde ne o iş ne de o ailen senin kaybını karşılamıyor canın daha önemli kulağına küpe olsun!

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
seninle aynı psikolojiyi paylaşıyorum
Allah yardımcımız olsun.

Babam bankaya olan taksidimi ödedi, evde kavga çıktı, geldi benim gmail yazışmalarıma kadar girdi, kızlarla olan konuşmalara girmeye çalıştı, bende özele girme diyince, iyice hiddetlendi, büyük tartıştık.

Allah yardımcımız olsun.

Babam bankaya olan taksidimi ödedi, evde kavga çıktı, geldi benim gmail yazışmalarıma kadar girdi, kızlarla olan konuşmalara girmeye çalıştı, bende özele girme diyince, iyice hiddetlendi, büyük tartıştık.
Kumar mı? Oynuyorsun, kızlara para mı gönderiyorsun falan diyor, iyice sıkıldım, kızlar soruyor sitesine üye olmuştum, ordan mail gelmiş onları gördü, sen kızlara para mı gönderiyorsun falan diyor, iyice sinirlendim kafayı yicem.

Son düzenleyen moderatör: