kesinlikle gelir yüzdelik dilimin ve puanın çok iyi.İstediğim okul Eyüp Anadolu Lisesi, gelir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 171051
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyüpsultan Anadolu Lisesi 398.5393
Puanı buymuş galiba, buna göre gelir dime?
bencede iyi, araştırdım eğitimi ve çevresi çok iyi bence git bizim vanda türk telekom fen lisesi var bu lise oraya bin çeker.Mühendis olmak istiyorum
Bu okulıu abilerim, ablalarım bana çok övdü, ben de çok çalıştım. Herkes bu okul hakkında iyi diyolar.
valla hiç gerileyeceğini sanmıyorum çünkü bu sene herkes sınavın kolay olduğunu söylüyor o yüzden puanlar artarpuanlar azcık da olsa geriler mi?![]()
Hayırlısı olsunvalla hiç gerileyeceğini sanmıyorum çünkü bu sene herkes sınavın kolay olduğunu söylüyor o yüzden puanlar artar![]()
Türkçe biraz zordu. Türkçe'nin puanı artacak diyenler var, ona göre değişebilir... Ama bence o okula girersinArkadaşım hesaplamış 385-390 civarı puanı gelebilir. O da Eyüpsultan Anadolu Lisesini istiyor, birlikte okumak istiyoruzAcaba kazanabilir mi, puanlar azcık da olsa geriler mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 171061
Puan hesabı böylemiş.
İnşallah, peki sen nereyi hedefliyorsun?Türkçe biraz zordu. Türkçe'nin puanı artacak diyenler var, ona göre değişebilir... Ama bence o okula girersin. Ben de umarım girebilirim istediğime.
Cevat Ayhan Fen Lisesi. 465 puan aldım ama yetmeyebilir. O olmazsa 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi veya son çare olarak Akyazı Eyüp Genç Fen Lisesi.İnşallah, peki sen nereyi hedefliyorsun?
Sakarya'da mı oturuyorsun? Cevat Ayhan fen lisesi taban puanı geçen sene 435 imiş, tavan puanı 486 imiş. Bence kazanman işten bile değilCevat Ayhan Fen Lisesi. 465 puan aldım ama yetmeyebilir. O olmazsa 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi veya son çare olarak Akyazı Eyüp Genç Fen Lisesi.
TeşekkürlerSakarya'da mı oturuyorsun? Cevat Ayhan fen lisesi taban puanı geçen sene 435 imiş, tavan puanı 486 imiş. Bence kazanman işten bile değilHayırlı olur inşallah. Tebrik ederim.
Rica ederim. Peki üniversitede hangi bölümü hedefliyorsun? Mesela ben yazılım veya bilgisayar mühendisliği istiyorum, ya sen?Teşekkürler.
Ben de aynı şekilde. Yazılım öğrenmek istiyorumRica ederim. Peki üniversitede hangi bölümü hedefliyorsun? Mesela ben yazılım veya bilgisayar mühendisliği istiyorum, ya sen?
Sakarya Üniversitesi sana şimdiden göz kırpıyor gibiBen de aynı şekilde. Yazılım öğrenmek istiyorum. Aslında ne iş yaptığım pek önemli değil, sadece param olsun ve hareketli bir iş olmasın (fiziksel hareket) bana yeter
.
UmarımSakarya Üniversitesi sana şimdiden göz kırpıyor gibiÇünkü büyüklerimden öğrendiğime göre çok güzel bir üniversiteymiş. Geniş güzel bir bahçesi varmış.
Sen kaça gidiyorsun?İstanbulda devlet üniversitesi Yazılım Mühendisliği var mı? En yakın Sakarya ve Kocaelinde var sanırım. inşallah 4 sene sonra biraz daha fazla olur sayıları çünkü aşırı çalışmak istemiyorum![]()
Bende ondan yok. Şaka mı dedin yoksa ciddi mi?Yok gelmez kardeşim. Allah aşkına az kafanızı kullanın.
Kafamızı kullandık puanımızı aldık, artık yeter yorulduk biraz da sevinelimYok gelmez kardeşim. Allah aşkına az kafanızı kullanın.
Sen kaça gidiyorsun?