Soru İstediğim okul gelir mi? Netlerim...

salimakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
İstediğim okul Eyüp Anadolu Lisesi, gelir mi?

SALİMAKAR.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyüpsultan Anadolu Lisesi398.5393

Puanı buymuş galiba, buna göre gelir dime?

Son düzenleme:

salimakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Mühendis olmak istiyorum :)

Bu okulıu abilerim, ablalarım bana çok övdü, ben de çok çalıştım. Herkes bu okul hakkında iyi diyolar.

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Mühendis olmak istiyorum :)

Bu okulıu abilerim, ablalarım bana çok övdü, ben de çok çalıştım. Herkes bu okul hakkında iyi diyolar.
bencede iyi, araştırdım eğitimi ve çevresi çok iyi bence git bizim vanda türk telekom fen lisesi var bu lise oraya bin çeker.

okulda hep hocalar istanbuldaki bir anadolu lisesi doğudaki fen lisesinden kat kat daha iyi diyor.

salimakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşım hesaplamış 385-390 civarı puanı gelebilir. O da Eyüpsultan Anadolu Lisesini istiyor, birlikte okumak istiyoruz :D Acaba kazanabilir mi, puanlar azcık da olsa geriler mi? :(

puan.png

Puan hesabı böylemiş.

Son düzenleme:

zorrt

Dünya'nın NPC'si
Reaksiyon puanı
151
Arkadaşım hesaplamış 385-390 civarı puanı gelebilir. O da Eyüpsultan Anadolu Lisesini istiyor, birlikte okumak istiyoruz :D Acaba kazanabilir mi, puanlar azcık da olsa geriler mi? :(

Ekli dosyayı görüntüle 171061
Puan hesabı böylemiş.
Türkçe biraz zordu. Türkçe'nin puanı artacak diyenler var, ona göre değişebilir... Ama bence o okula girersin :D. Ben de umarım girebilirim istediğime.

salimakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Cevat Ayhan Fen Lisesi. 465 puan aldım ama yetmeyebilir. O olmazsa 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi veya son çare olarak Akyazı Eyüp Genç Fen Lisesi.
Sakarya'da mı oturuyorsun? Cevat Ayhan fen lisesi taban puanı geçen sene 435 imiş, tavan puanı 486 imiş. Bence kazanman işten bile değil :D Hayırlı olur inşallah. Tebrik ederim.

zorrt

Dünya'nın NPC'si
Reaksiyon puanı
151
Rica ederim. Peki üniversitede hangi bölümü hedefliyorsun? Mesela ben yazılım veya bilgisayar mühendisliği istiyorum, ya sen?
Ben de aynı şekilde. Yazılım öğrenmek istiyorum :D. Aslında ne iş yaptığım pek önemli değil, sadece param olsun ve hareketli bir iş olmasın (fiziksel hareket) bana yeter :).

salimakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Ben de aynı şekilde. Yazılım öğrenmek istiyorum :D. Aslında ne iş yaptığım pek önemli değil, sadece param olsun ve hareketli bir iş olmasın (fiziksel hareket) bana yeter :).
Sakarya Üniversitesi sana şimdiden göz kırpıyor gibi :) Çünkü büyüklerimden öğrendiğime göre çok güzel bir üniversiteymiş. Geniş güzel bir bahçesi varmış.

salimakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
İstanbulda devlet üniversitesi Yazılım Mühendisliği var mı? En yakın Sakarya ve Kocaelinde var sanırım. inşallah 4 sene sonra biraz daha fazla olur sayıları çünkü aşırı çalışmak istemiyorum :D

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Yok gelmez kardeşim. Allah aşkına az kafanızı kullanın.

zorrt

Dünya'nın NPC'si
Reaksiyon puanı
151
İstanbulda devlet üniversitesi Yazılım Mühendisliği var mı? En yakın Sakarya ve Kocaelinde var sanırım. inşallah 4 sene sonra biraz daha fazla olur sayıları çünkü aşırı çalışmak istemiyorum :D
Sen kaça gidiyorsun?

Yok gelmez kardeşim. Allah aşkına az kafanızı kullanın.
Bende ondan yok. Şaka mı dedin yoksa ciddi mi?

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,323
Gelir gelir ben 30 yaşımdayım 2006 LGS puanım 204'dü evet 204 bundan adam olmaz dediler.?

Liseyi bitirdim ÖSS'de 500 tam puan çektim Karadeniz teknik üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi 4 yıl + 2 yıl lisans yaptım ve tam kapsamlı bir ekonomistim ve idareciyim.Şimdi kendi şirketimi yönetiyorum.

Sende kazanırsın merak etme diyecem edeceksin ama kazanırsın ?

Son düzenleme:

salimakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Bunlar kesin dilimler mi bilmiyorum fakat sen kesinlikle girersin. Arkadaşının da girebileceğini düşünüyorum. Seçim yapacağınız listede 1. liseye yazması lazım arkadaşının. Verilen puan yerine yüzdelik dilimler daha önemli. Okulun bu sene için istediği yüzdelik dilim açıklansın, sonrasında arkadaşın girdiği yüzdelik dilim üzerinden seçimini yapsın.

Şimdi baktığım kadarıyla bu okul İstanbul'da olmalı, eğer arkadaşının yüzdelik dilimi okulun yüzdelik dilimi ile ufaktan bile uzak olsa seçilmesi zorlaşır. Tamamıyla rastgele sayılar veriyorum, okulun yüzdelik dilimi 14'ken arkadaşının dilimi 16'daysa seçilmesi zor. Yine de listenin başına yazıp denemesini tavsiye ederim.