İşte Televizyonun En Siyasi Dizisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dejawu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dejawu

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İşte Televizyonun En Siyasi Dizisi!

Resmi büyütmek için tıklayın

Samanyolu Kanalındaki Kollama Dizisi Ergenekon'u Kendi Penceresinden Yakaladı.
ERGENEKON ŞiFRESi DiZiDE ÇÖZÜLÜYOR!
SiNA KOLOĞLU - MiLLiYET

Samanyolu Televizyonu'nun son flaş dizisi 'Kollama' ilk başlarda öyle pek ilgi görmedi. Ne zaman Ergenekon durumlarına geçti, günceli yakaladı; o zaman günün izlenen dizileri arasında ilk beşe filan girmeye başladı. Tabii 'kendi penceresinden' yakaladı olayı.

Dizide bir örgüt var; Erkenkondu... Taşyapı eski binada şamdanların arasında Türkiye'yi bölüp parçalamak için çalışıyor. Bizim polisler de bunların peşinde. Son bölümde polis kahramanlar bir savcının - adı Suha - elindeki belgeleri ele geçiriyor. Bu belgelerde Erkenkondu'nun başındaki isimler netleşiyor; Kaya Minik ve Hazırol, bu örgütün ilk iki ismi. Listede Emin Ağapaşa (Emin Ağaoğlu olmasın!) da var. ve polis harekete geçiyor.
Bu arada örgütün toplantısında çok duyduğumuz olaylar da anlatılıyor. Polonya Cumhurbaşkanı'nın düşen uçağından yola çıkılarak bu konuda kendilerinin uzman olduğu, örneklerle veriliyor; Adnan Menderes'in uçak kazası, Eşref Bitlis'in düşürülen uçağı gibi. Yani bu örgüt organize etmiş o olayları. ve şimdi de başbakanın uçağının düşürülmesi konuşuluyor. Televizyonun en 'siyasi' dizisi şu sıralar 'Kollama'. ve böyle bir dizinin olmasına ses çıkarılmıyor. Çünkü moda şimdi bu.

http://www.haberler.com/iste-televizyonun-en-siyasi-dizisi-haberi/

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Kanalın adını okuduktan sonra gerisini okuma gereksinimi duymadım

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
şu samanyolu dizileri gerçekten saçma oluyor.oyunculuk 0 , flashtv dizileri gibi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Evet biliyorum onu sonu hep güzel bitiyordu dizinin:D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
flash tv'yi tek geçerim olamayn oyunculuk, reality,sıra geceleri yani komedi konusunda :D

stv belli kitleye hitap eden hangi cemaate bağlı olduğu belli olan dizi, bu diziyi başka kanal verse (ki aynı bakış açısıyla verdiklerini kabul ediyorum) belki biraz izleyici kitlesi toplardı. mamafih şuan sormak lazım kanal reytinglerde kaçıncıymış....

Not: şahsen ben de izlemem izlemiyorum da bu diziyi kollama mı yollama mı mıdır nedir her neyse adı...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
çakma polat alemdar da var mı dizide :D

talsuv61

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İdeolojik gözle ve de önyargılı bakarsanız tabiiki bir şey göremezsiniz.
Ergenokandan bahsedilmesin değil mi?
Cennet ülkemiz tehlikede kutsal değerler aşındırılıyor diye 5 sene darbe yapmadan duramayanlar yok değilmi ?

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
kollama dizisi birilerine saçma gelebilir, kollama dizisinin kitlesi, izleyeni çok, ben acemi askerliğimi yaptığım yerde kollama dizisini izliyorum, benim gibi izleyen bir çok asker var bu diziyi izleyen...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Yalan söylemeyeceğim.Bende izliyorum. :)

Ama öyle saçma sapan bir dizide değil.Anlattıkları konular tamamen ergenekon.Arada biraz abartıyorlar.