İşte Şampiyonlar Ligi geliri

Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
7,841
Reaksiyon puanı
31
Puanları
228
Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği net gelirini açıkladı.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk CNBC-e'de Finans Cafe programında Melda Yücel Kocaalp’in sorularını yanıtladı. Öztürk, Galatasaray kulübünün bugüne kadar Şampiyonlar Ligi’nden kulüp olarak 100 milyon dolar gelir ettiğini elde etmiş olabileceklerini ifade etti.

Öztürk, “Burada konuşurken dikkat etmemiz lazım. Kulüp adına konsolide bazda yapılan hesaplarla bu yılki Şampiyonlar Ligi gelirlerini hesaba katın ama yanında getirdiği sinerjisinin, reklam 100 milyon TL’yi geçtiğini söyleyebilirim. Ancak burada kulüpten bahsediyorum, halka açık şirketten bahsetmiyorum” dedi.

Öztürk, Nisan'da oynanacak Real-Madrid-Galatasaray maçı için ‘felaket’ bir talep olduğunu söyledi. Kombineler ve diğer biletlerin haricinde şu anda sadece 5 bin bilet kapasitesinin kaldığını ifade eden Öztürk, bundan sonra yeni bir bilet sistemi geliştireceklerini ifade etti.

Öztürk, “Profesyonel arkadaşlarımızla yapılan çalışmalar sonrasında, bu maça talep varsa Türkiye liginde de şampiyon olmamız lazım. Bundan sonraki sahamızdaki beş maç için kombine biletler yapacağız. Real Madrid’den sonra yılsonuna kadar dolu sahada oyanayacağız. Yeni kombine sistemiyle kulübe 8-10 milyon TL gelir getireceğiz” dedi.

gazetevatan.com
 

Casio Murat

Doçent
Katılım
6 Aralık 2011
Mesajlar
807
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Devamı gelecek.. bunlarla sınırlı kalmayacak..#
 

Uranos

Profesör
Katılım
11 Nisan 2012
Mesajlar
3,841
Reaksiyon puanı
15
Puanları
0
Haber çelişki dolu

İlk satır net gelirini açıkladı diyor Açıklama;100milyon dolar elde etmiş olabileceklerini diyor

İkinci satırda dolar tl oluyor :)
 

Empatik

Profesör
Katılım
5 Şubat 2013
Mesajlar
2,866
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
Her gün buna benzer haberler çıkıyor inanasım gelmiyor ;)
 
Üst