Işte o an resimleri

kumlukoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dokunmak3ar8rd4dm6mh.jpg

bestphotoofcentury8jd5gl.jpg

BIR KUSUN CARESIZLIGI
birkuunaresizlii0qk.jpg

YEMEK ALINCA HIC BU KADAR SEVINDINIZMI
mutluluk5sy.jpg

01.jpg

Küçük yardımlar
Kadiatu 3 yaşında. Afrika ülkelerinden Sierra Leonede yaşıyor. Doğumundan itibaren başta ishal olmak üzere bir yığın önlenebilir, tedavi edilebilir hastalıkla boğuşuyor. Save the Children adlı kuruluş zengin ülkeleri Afrikadaki çocuk sağlığı sorunları için fazla para tutmayan yardıma çağırıyor. Küçük yardımlar deniyor. Küçük yardımlar, Afrikadaki yaygın çocuk sağlığı sorunlarını halledebilir. Kadiatu da o anda bakışlarıyla bilmeden bu çağrıyı tekrarlıyor.

02.jpg

Masumiyetin tablosu
Afganistanda Kabildeki bir çay evinde baba ve kızı... Baba, kızının tatlılığından ve foto muhabiri Rodrigo Abdın ilgisinden hoşnut ve gururlu. Işıksa hoş bir sürprizle çocuğun o ana ağırlığını koyan masumiyetini okşuyor. Sonuçta ilahi tablolardakine benzer bir ortam oluşuyor.

03.jpg

Yorgun güzel
Haitide Başkent Port-au-Princede başında kova taşıyan bir kadın. Foto muhabiri Arianna Cubillosu farkettiğinde yorgunluktan şikaye
tle ilgi görmenin sevincinin sınırında gülümsüyor. Bu o an da onu güzelleştiriyor.

01.jpg

Yalnızlık üzerine
Soldan sağa; Arun 3 yaşında, Gopika 2 yaşında ve Subiksha 4 aylık. Üçü de HIV taşıyor. Üçü de AIDS yüzünden öksüz. Hindistanda kendileriyle birlikte bakılan ve aynı durumda olan 36 çocukla birlikte bir yetimhanede barınıyorlar. Yaklaşık 6 milyon enfekte insanla dünyanın en fazla HIV taşıyıcısı veya AIDS hastası bulunan ülkesinde yaşıyorlar. Altlarına serilen veya üzerlerine örtülenler olmasa ne kadar da yalnızlar.

04.jpg

Yudum yudum sıcak
8 yaşındaki Van Jacksonun bulunduğu yerde Amerikanın Ohio Eyaletine bağlı Hamilton kentinde hava sıcaklığı 33 derece. Van Jackson çok susamış anlaşılan. Çünkü o anda ağzıyla değil kafasıyla içiyormuş gibi görünüyor. Ayrıca o anda ıskalıyor

ayak4jy3mf.jpg

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu fotolara bakıp halimize şükretmemiz lazım :S

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Her resimin ayrı bir ifadesi var ve farklı anlamlar ifade ediyor. Bunlar anlamlı resimler.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bu programı çok beğeniyorum, resimleri yorumlarken söyledikleri çuk oturuyor

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bencede katılıyorum size ve fotoğrafları çok seviyorum

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Programda çalınan müzikle beraber çok güzel oluyor ;(

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ve insan programının son bölümünde yayınlanan bu fotoğraflar şu ana kadar 4 bin adet olmuş.
İşte her gün yenilenen O an bölümü

O an

27 Eylül 2007